Skip to main content

Μήνυμα Λεκάκη ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα είναι ο πρωταγωνιστής των εκλογών

Η εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή και προέδρου Δ.Σ. Θεσσαλονίκης Πέτρου Λεκάκη

Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας πως το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής θα είναι ο πρωταγωνιστής των εκλογών με το ισχυρό διψήφιο ποσοστό που θα λάβει έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης από το βήμα του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη.

Στο κάλεσμα του κ. Λεκάκη ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την δεύτερη πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε με αφορμή την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Τον Πέτρο Λεκάκη προλόγισαν οι: Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, περιφερειακός σύμβουλος- επικεφαλής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» και Γιώργος Τσαρδακλής, γιατρός, στέλεχος ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής. Μίλησαν για το διακύβευμα των εκλογών, το δίλημμα που θέτει το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική διαδικασία και την υποψηφιότητα του Πέτρου Λεκάκη.

Αναφερόμενος στην Δυτική Θεσσαλονίκη, ο κ. Λεκάκης μίλησε για χρόνια αδιαφορία από πλευράς Πολιτείας και τόνισε πως είναι ζητούμενο η ισόρροπη ανάπτυξη του νομού. Μίλησε για την ανάγκη επέκτασης του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης στη δυτική πλευρά της πόλης, την ανάγκη ενίσχυσης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών αλλά και την αξιοποίηση των πρώην και ανενεργών στρατοπέδων για τα οποία εξήγησε ότι οι τοπικές κοινωνίες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έδωσαν και δίνουν μάχες, προκειμένου να αποδοθούν στους πολίτες. Ακόμα, αναφέρθηκε στο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό της Θεσσαλονίκης αλλά και τη Νέα Γενιά που αποτελεί το «φρέσκο» και «ζωντανό» κύτταρο της περιοχής. Τόνισε, ότι το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής φέρνει στο προσκήνιο τη Νέα Γενιά μέσα από ένα ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα και από άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις που θα δώσουν κίνητρα στους νέους ανθρώπους να εργαστούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια στη χώρα τους.

Ο κ. Λεκάκης άσκησε σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και της προηγούμενης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της χώρας και υπογράμμισε πως η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη του τόπου που «έβαζε πάνω από το κομματικό συμφέρον την πατρίδα και τον ελληνικό λαό» ήταν, είναι και θα είναι το ΠΑΣΟΚ. Εξήγησε γιατί η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για επίτευξη προγραμματικών συγκλίσεων είναι πιο σοβαρή, ρεαλιστική και αναγκαία για τη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, τονίζοντας πως «οι κκ. Μητσοτάκης και Τσίπρας απέτυχαν και εμείς δεν θα τους επαναφέρουμε από το παράθυρο».

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές δίνοντάς στο κόμμα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, ώστε την επόμενη ημέρα η χώρα να κυβερνηθεί με βάση το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα του κόμματος.

Ο κ. Λεκάκης σημείωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και επιθυμεί να συνεισφέρει στην επίλυσή τους με γνώση και σχέδιο.

Σημειώνεται, πως το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, στελέχη του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής κ.α.