Skip to main content

Το Embryolab κοντά στον πολιτισμό και την τοπική κοινωνία

Με τη βοήθεια του Embryolab, η φιλαρμονική του δήμου Καλαμαριάς απέκτησε νέες στολές

Ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του δήμου Καλαμαριάς, στον δήμο όπου λειτουργεί από το 2004, το Embryolab, υποστηρίζει τη Φιλαρμονική της περιοχής, ώστε οι μουσικοί της να ανανεωθούν σε εμφάνιση με νέες στολές μετά από 31 χρόνια.

Ειδικότερα, δέκα από τις 30 καινούργιες στολές ράφτηκαν στα μέτρα μελών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου με την υποστήριξη του Embryolab.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, υποδέχτηκε την ομάδα του Embryolab στο γραφείο του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά

«Η βοήθειά σας είναι σημαντική και μία απόδειξη ότι όταν ο δημόσιος τομέας συμπράττει με τον ιδιωτικό, μπορούμε να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε» είπε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Ο κ. Δημήτρης Νικολαΐδης, BA, M.Ed., Ph.D., CEO της Embryolab δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και του Δήμου Καλαμαριάς. Θα ήθελα να σημειώσω ότι η όποια συμβολή μας στο κάλεσμα του Δήμου δεν προσβλέπει σε οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματα. Στο Embryolab αισθανόμαστε κομμάτι της Καλαμαριάς, του Πολιτισμού και της Τοπικής Κοινωνίας. Οι δράσεις αυτές έχουν αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής μας και στο μέλλον του τόπου μας. Αυτό εκπροσωπούμε στο Embryolab και για αυτό εργαζόμαστε: για τη νέα ζωή, τα παιδιά και το μέλλον. Δηλώνουμε υπερήφανοι υποστηρικτές του Δήμου για κάθε τέτοια πρωτοβουλία».

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, έκδηλος ήταν ο ενθουσιασμός τόσο του μαέστρου, Γιάννη Κούκα, όσο και των μελών κλιμακίου της Φιλαρμονικής, που επενδύουν στη Φιλαρμονική το ταλέντο, τις γνώσεις και τον ελεύθερό τους χρόνο για την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

«Ευχόμαστε πολλά χρόνια εξωστρέφειας, μουσικών εμφανίσεων και επιτυχιών στη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμαριάς», καταλήγει η ανακοίνωση.