Παρασκευή 23 Απριλίου 2021
x

ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ VW GOLF ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 85ΗΣ ΔΕΘ

Η παρουσία του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα αποτελέσει τη συνέχεια παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων σύμφωνα με τη διοίκηση της ΔΕΘ.

Ένα ηλεκτρικό VW Golf θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ, μέχρι την έλευση του νέου ID.3 που θα το αντικαταστήσει και θα παρουσιαστεί και για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κατά τη διάρκειά της.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή του «επίσημου αυτοκινήτου της 85ης ΔΕΘ» από την Kosmocar, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Kosmocar Αντώνη Μαυριδόγλου, του διευθυντή πωλήσεων, Νίκου Πρέζα, του προέδρου της ΔΕΘ, Τάσου Τζήκα και του διευθύνοντος συμβούλου, Κυριάκου Ποζρικίδη.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που το ηλεκτρικό αυτοκίνητο VW e Golf θα αποτελέσει το επίσημο αυτοκίνητο της ΔΕΘ. Η έκθεση άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια είναι εναρμονισμένη με την τεχνολογία. Η παρουσία του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα αποτελέσει τη συνέχεια παρουσίασης καινοτόμων προϊόντων», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ κ. Τζίκας για να συμπληρώσει ο κ. Ποζρικίδης: «Διαλέξαμε αυτό το αυτοκίνητο γιατί δείχνει το μέλλον. Είναι αυτό που θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση της αυτοκίνησης. Είμαστε χαρούμενοι που στη ΔΕΘ, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις αρχές Σεπτέμβρη, θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα τέτοιο όμορφο, καινοτόμο και χαρισματικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».

Από την πλευρά της VW, ο Νίκος Πρέζας επισήμανε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς που γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της εταιρείας μας με μια τέτοια εκδήλωση. Το ηλεκτρικό Golf αποτελεί ένα ξεχωριστό προϊόν για εμάς, μέχρι την έλευση του ολοκαίνουργιου ID.3 που θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας αρχής στην ηλεκτροκίνηση και θα ανοίξει σε εμάς ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική αγορά».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ