Skip to main content

Ένας χρόνος λειτουργίας του κέντρου της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Tο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών, που κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, εξυπηρετεί από τη Θεσσαλονίκη τον παγκόσμιο Οργανισμό της Pfizer.

Ένα έτος λειτουργίας συμπλήρωσε το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας αναπτυξιακή πορεία, και συνεισφέροντας σημαντικά στην απασχόληση και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Μάλιστα, το Κέντρο -που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2021- εντάχθηκε μεταξύ των Στρατηγικών Επενδύσεων της χώρας.

Σήμερα απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους με υψηλή εξειδίκευση και εκπαίδευση, και αναμένεται να φτάσει τους 360 ως τα τέλη του 2022, σημειώνοντας αύξηση 30% έναντι του αρχικού σχεδιασμού της εταιρείας.

Ήδη, το Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών εξυπηρετεί από τη Θεσσαλονίκη τον παγκόσμιο Οργανισμό της Pfizer και πιο συγκεκριμένα 50 χώρες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους να εξυπηρετεί έως και 70 χώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο e-farmako.