Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακή επίδειξη με όπλα από τη ΣΣΑΣ στην Πλατεία Αριστοτέλους (video)

Οι Θεσσαλονικείς που κατέκλυσαν την πλατεία Αριστοτέλους ενθουσιάστηκαν από την επίδειξη ενώ δεν παρέλειψαν να χειροκροτήσουν τους σπουδαστές της ΣΣΑΣ

Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη του Τμήματος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στην πλατεία Αριστοτέλους που ξεσήκωσε τους πολίτες οι οποίοι και καταχειροκρότησαν τους σπουδαστές της Σχολής και ικανοποίησε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτοπουλος και τον αρχηγός ΓΕΕΘΑ οι οποίοι την παρακολούθησαν.

Στην πλατεία Αριστοτέλους παραβρέθηκαν για την επίδειξη της ΣΣΑΣ αλλά και των μπαντών των τριών Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι τρεις αρχηγοί Στρατού, Πολεμικής Αεροπορίας και Ναυτικού.

Οι Θεσσαλονικείς που κατέκλυσαν την πλατεία Αριστοτέλους ενθουσιάστηκαν από την επίδειξη ενώ δεν παρέλειψαν να χειροκροτήσουν ακόμα και όταν έπεσε το όπλο από έναν σπουδαστή της ΣΣΑΣ.

Η επίδειξη περιελάμβανε και μια σειρά από στρατιωτικά εμβατήρια ενώ διήρκησε περίπου μια ώρα. Ξεχωριστή στιγμή όταν οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ φώναξαν στο τέλος της επίδειξης «για την πατρίδα μας, το αίμα μας, το αίμα μας για την σημαία μας».

Στο τέλος ο ταξίαρχος απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε το τέλος της επίδειξης, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να σχολιάζει «άψογοι, μπράβο».