Skip to main content

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην Κρήτη με Πιερρακάκη, Καραγιάννη και Αγαπηδάκη

«Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου μας έδειξε ότι οι πολίτες ξεπέρασαν παραδοσιακά κομματικά στεγανά και έδωσαν μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση», είπε ο πρώην υφυπουργός Υποδομών

Τετραήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποίησε κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υποψήφιο Βουλευτή Α΄ Αθηνών κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, τον πρώην υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη και την υποψήφια και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της περιοδείας, ο κ. Πιερρακάκης, ο κ. Καραγιάννης και η κ. Αγαπηδάκη συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Λασιθίου, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν τις περιοχές Οροπέδιο και Νεάπολη, όπου συνομίλησαν με κατοίκους παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, ενώ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η πρώτη ημέρα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη του Ηρακλείου.

Image

Κατά τη δεύτερη ημέρα, τα μέλη του κλιμακίου συνοδευόμενα από τους πολιτευτές, τον πρόεδρο αλλά και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, έκαναν βόλτα στην κεντρική αγορά, συνομίλησαν με επαγγελματίες και καταναλωτές, επισκέφθηκαν την Αρχιεπισκοπή όπου συνάντησαν τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ευγένιο και ενσωματώθηκαν στο κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργώ και υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, το οποίο και περιόδευσε σε Γαζί, Αγία Πελαγία, Αρκαλοχώρι, Μοίρες και Τυμπάκι.

Τις δύο επόμενες ημέρες τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν την πόλη του Ρεθύμνου όπου συνάντησε εκπροσώπους αρχών και φορέων, συνομίλησαν με διοίκηση και εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, συζήτησαν με πολίτες σε εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό κατάστημα εστίασης και αμέσως μετά αναχώρησαν για τον νομό Χανίων. Εκεί, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο και προέδρευσαν σε διευρυμένη συνάντηση των μελών της ΔΕΕΠ. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις περιοχές Παλαιοχώρα, Κολυμπάρι και Ταυρωνίτη και με αυτοψία του κ. Καραγιάννη στη Γέφυρα Κερίτη.

Αμέσως μετά το τέλος της πολυήμερης περιοδείας ο πρώην υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Πιερρακάκης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην Κρήτη για να στείλουμε το μήνυμα ότι η χώρα δεν μπορεί άλλο να περιμένει και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνουμε εθνική εντολή για έφοδο στο μέλλον. Η προσπάθεια αυτή γίνεται για να τρέξουμε γρήγορα, με σηκωμένα τα μανίκια, για να μπορέσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα της χώρας, τα οποία εδώ και δεκαετίες συνιστούν εκκρεμότητες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει τι πρέπει να γίνει, η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και γι' αυτό ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού».

Image

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Υποδομών κ. Καραγιάννης τόνισε: «Το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου μας έδειξε ότι οι πολίτες ξεπέρασαν παραδοσιακά κομματικά στεγανά και έδωσαν μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που κράτησαν όρθια τη χώρα απέναντι στις διεθνείς κρίσεις και παρέμειναν συνεπείς στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Image

Η Κρήτη στην οποία είχαμε την ευκαιρία γυρίσουμε από τη μία άκρη στην άλλη, έχει βαφτεί γαλάζια και αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Μιλήσαμε για τα έργα μας από τον ΒΟΑΚ που επιτέλους ξεκίνησε, για το αεροδρόμιο στο Καστέλι που κατασκευάζεται μεγαλύτερο και με ενισχυμένο ρόλο, για τις παρεμβάσεις μας με έργα οδικής ασφάλειας, ύδρευσης και άρδευσης, κτιριακά έργα. Συζητήσαμε με τους συμπολίτες μας, τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και επαναλάβαμε τις δεσμεύσεις μας για καλύτερους μισθούς, λιγότερους φόρους, καλύτερη δημόσια Υγεία και Παιδεία.
Στις 25 Ιουνίου δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για μία αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Για μία ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για μια καλύτερη ζωή για όλες της Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Η υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας κ. Αγαπηδάκη δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να επιστρέφω στον τόπο μου και να συζητάμε όχι μόνο για τα προβλήματα, αλλά για όσα επιθυμούμε και επιδιώκουμε για το μέλλον της χώρας μας. Οι πολιτικές που έχει ήδη σχεδιάσει και υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία, έχουν τριπλή στόχευση: περισσότερες καλοπληρωμένες δουλειές για όλους, ισχυρή και αποτελεσματική Παιδεία και Υγεία και αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων. Αυτές οι πολιτικές είναι που θα δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους που ξεκίνησαν από ένα μικρό χωριό όπως και εγώ, να καταφέρουν να εκπληρώσουν τα όνειρα τους χωρίς να αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που συναντήσαμε πολλοί από μας».

Image