Skip to main content

Επιτέθηκαν στον Μπακογιάννη με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα του

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατοίκων για την αστυνόμευση στα Εξάρχεια. «Σας έχω γραμμένους» έγραψε στο facebook ο ίδιος.

Με οργισμένη ανάρτηση στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, απαντά στους κουκουλοφόρους που, όπως αναφέρει, «μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου» και οι οποίοι τελικά διέλυσαν τη συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ.Μπακογιάννης πήρε μέρος στη συγκέντρωση των κατοίκων και των επαγγελματιών των Εξαρχείων που διαμαρτυρήθηκαν για τις την ελλειπή αστυνόμευση στην περιοχή. Ομάδα κουκουλοφόρων, ωστόσο, πέταξε νεράτζια στο πλήθος με αποτέλεσμα να διαλυθεί η συγκέντρωση. Λίγο νωρίτερα, στην περιοχή των Εξαρχείων είχαν ξεσπάσει επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Για το περιστατικό ο κ.Μπακογιάννης έγραψε: Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ.