Skip to main content

Επιβεβαίωσε τη Voria ο Μπουτάρης για το τετ α τετ με Νοτοπούλου

Πώς σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τη συνάντηση του με την υφυπουργό και υποψήφια δήμαρχο, την οποία αποκάλυψε η Voria.gr

Επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης το ρεπορτάζ της Voria.gr για τη συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, και υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Σπύρο Βούγια.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουτάρη, η συνάντησή του με την κα. Νοτοπούλου το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής δεν ήταν μυστική. Όπως είπε, «συζητήσαμε μερικά πράγματα, κυρίως για θέματα του δήμου, αλλά και για μία πιθανότητα συνεργασίας, για μετά τις εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Voria.gr αποκάλυψε τη συνάντηση αυτή, γράφοντας ότι έγινε συζήτηση και για το ενδεχόμενο κάποιου είδους συνεργασίας της «Πρωτοβουλίας» με την παράταξη την οποία θα συγκροτήσει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που τελικά δεν θα προχωρήσει η υποψηφιότητα της Καλυψώς Γούλα η οποία έχει προκριθεί από την παράταξη του κ. Μπουτάρη.