Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΕΠΤΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ALUMIL ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή επιλέγει ALUMIL Smart Gate ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό

Στην αγορά επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια και σε περιβάλλον ανεμπόδιστης διέλευσης, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις της, προχώρησε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, που μετρά πάνω από έναν αιώνα πρωτοπορίας στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας μας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ALUMIL, «στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε με τα καθημερινά κρούσματα από τον COVID-19, είναι μείζονος σημασίας να προστατευτούν τόσο τα παιδιά και οι έφηβοι στα σχολεία, όσο και οι καθηγητές όλων των βαθμίδων. Η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα των περιστάσεων, προχώρησε σε αγορά επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, ώστε να θερμομετρούνται με ακρίβεια και σε περιβάλλον ανεμπόδιστης διέλευσης, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις της».

Συγκεκριμένα, θα είναι εγκατεστημένη από μια συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης στις εισόδους των κτιρίων του παιδικού σταθμού, του δημοτικού, του Γυμνασίου Χασιώτη, του James Hall και του Perrotis College, ενώ επίσης από ένα ALUMIL Smart Gate θα έχουν το Aliki Perrotis Residential Hall και το Princeton Hall (γραφεία Διοίκησης).

«Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Dr. John Henry House, το τρίπτυχο της εκπαίδευσης του ατόμου πρέπει να περιλαμβάνει το μυαλό, τα χέρια και την ψυχή.

» Με τη συνεργασία μας και την αγορά από την Σχολή των επτά συσκευών ALUMIL Smart Gate, είμαστε περήφανοι που θα θωρακίσουμε αυτό το τρίπτυχο με ένα τέταρτο στοιχείο, αυτό της πρόληψης.

» Ευχαριστούμε θερμά την Αμερικανική Γεωργική Σχολή για την εμπιστοσύνη της στην καινοτόμο συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας της ALUMIL.

» Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οι άνθρωποι, που σπουδάζουν και εργάζονται σε αυτά, έχουν δικαίωμα στην προστασία της υγείας τους και το παράδειγμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής δείχνει τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση», καταλήγει η ALUMIL.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ