Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΣΘ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 15.00 ΛΟΓΩ ΔΕΘ

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 3 μμ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
 
«Όπως κάθε χρόνο αναμένεται η επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, γεγονός που αναπόφευκτα δημιουργεί αναστάτωση στην πόλη και στην αγορά μας. Ήδη έχουν προγραμματιστεί αρκετές διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης μας εκείνη τη μέρα. Παρόλο που ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έλαβε τη διαβεβαίωση από πλευράς Αστυνομίας ότι θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε είδος παράτυπης και παράνομης δραστηριότητας, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα και επικίνδυνα γεγονότα, θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα προστασίας τόσο των πολιτών όσο και των εμπορικών καταστημάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ.

Προτείνει παράλληλα στα μέλη του τα κάτωθι μέτρα ασφαλείας για εκείνη τη μέρα:

Ø    Να μην βγάλουν απορρίμματα στους κάδους σκουπιδιών

Ø    Να μην τοποθετήσουν απορρίμματα ή άλλα υλικά μπροστά στα καταστήματά τους

Ø    Να μην κάνουν χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων την συγκεκριμένη μέρα και, αν είναι δυνατόν, να τα απομακρύνουν από το κέντρο

Ø    Να ανεβάσουν τις τέντες των καταστημάτων τους

Ø    Να ενεργοποιήσουν τα στόρια, ή οτιδήποτε άλλο προστατευτικό διαθέτει το κατάστημα, μετά το κλείσιμο

«Η ανάγκη για προστασία των περιουσιών μας από την Αστυνομία και τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι δεδομένη και σημαντική για όλους μας. Εξίσου σημαντικό όμως είναι και αυτό που μπορούμε να κάνουμε ο καθένας από εμάς για να διευκολύνουμε την προστασία των περιουσιών μας», υπογραμμίζει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ