Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020
x

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΩΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων.

Φωτιά πήρε διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο για Αθήνα, γεμάτο με επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, και ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο 257ο χλμ, στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πίσω μέρος οχήματος, όπου είναι η μηχανή.

«Άρχισε να μυρίζει κάτι έντονα και αμέσως μετά είδαμε καπνό να βγαίνει από τη μηχανή, Ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και κατεβήκαμε όλοι κάτω. Επικράτησε ένας πανικός. Άλλοι άρχισαν να βγάζουν τα πράγματα, από τις μπακαζιέρες, ενώ ο οδηγός μαζί με άλλους προσπαθούσαν αν σβήσουν τη φωτια με τους πυροσβεστήρες. Επιβάτες σταματούσαν άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα και ζητούσαν πυροσβεστήρες από τους οδηγούς, Ευτυχώς κάποιοι από αυτούς ειχαν και έτσι σώσαμε το λεωφορείο. Μόνο μια - δυο βαλίτσες άρπαξαν λίγο. Αν δεν γινόταν αυτό η φωτιά θα είχε εξαπλωθεί και θα είχε καταστραφεί ολοσχερώς....», είπε ένας από τους επιβάτες στο LamiaReport.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, μόνο ένας επιβάτης που είχε σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του χρειάστηκε να παραλειφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τους επιβάτες θα παραλάβει άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ