Skip to main content

Γεροβασίλη: Δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτό που γίνεται στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες μας ανησυχεί και δεν μας τιμά. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά χρειάζεται χρόνος» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στην ελληνική αστυνομία για «το ανεπαρκές έργο στην προστασία της δημόσιας τάξης» εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Ολγα Γεροβασίλη, αντιπρόεδρος της Βουλής, μετά τα χθεσινά επεισόδια στο περιθώριο των διαδηλώσεων αντιφασιστών και ακροδεξιών. 

«Η κυβέρνηση εξελέγη με πρόσταγμα την ασφάλεια και δεν έχει κάνει ούτε το αυτονόητο, την αστυνόμευση στις γειτονιές», είπε, ενώ κατήγγειλε την καταστολή στο «όπου να'ναι, καθώς χθες οι αστυνομικοί κυνηγούσαν τους αντιφασίστες αντί τους ακροδεξιούς». 

«Η δράση της ελληνικής αστυνομίας είναι πλέον επικίνδυνη» είπε η κ. Γεροβασίλη. 

«Δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ» 

Για το κλίμα και τα εσωκομματικά ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία, η Ολγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι «δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτό που γίνεται στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες μας ανησυχεί και δεν μας τιμά. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά χρειάζεται χρόνος» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.