Skip to main content

Γεροβασίλη: Διανύουμε δύσκολη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ήττες

«Η ενότητα δοκιμάζεται, δεν κρύψαμε τις διαφορετικότητές μας κάτω απο το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η κ. Γεροβασίλη

«Είχαμε μία δύσκολη συνεδρίαση και γενικά διανύουμε μία δύσκολη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο κάνουμε αυτοκριτική», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος.

«Η ενότητά μας δοκιμάζεται»

«Προφανώς και θα βρούμε στον δρόμο μας και θα συγκλίνουμε. Η ενότητα δοκιμάζεται, δεν κρύψαμε τις διαφορετικότητές μας κάτω απο το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μονοπρόσωπος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, υπάρχουν αποχρώσεις και σε εμάς αυτό εκφράζεται εντονότερα. Έχουμε συναίσθηση ότι μπορούμε να ασκήσουμε μία υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

«Θα διατηρήσουμε την αυτονομία μας»

Σχετικά με το αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ η ίδια σχολίασε: «Εκτιμώ ότι θα διατηρήσουμε την αυτονομία μας, ακριβώς όπως θα κάνει και το ΠΑΣΟΚ».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ενιαίου χώρου «Θα έχουμε για πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη», πρόσθεσε.

«Ο κ. Κασσελάκης μας ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πως θα παντρευτεί σήμερα με τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη. Εμείς είμαστε υπέρ των γάμων ομοφυλόφιλων, η ΝΔ δεν τολμάει να φέρει το νόμο για τον γάμο στην Ελλάδα ώστε να γίνουμε Ευρώπη», είπε η κ. Γεροβασίλη στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ

«Όταν υπάρχει νίκη ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι οφείλεται στον ίδιο, όμως όταν υπάρχει ήττα οφείλεται στους άλλους. Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ποτέ ''εμείς'', διδάσκει αλαζονεία», δήλωσε.