Skip to main content

Γεροβασίλη: Ακροδεξιοί καλούν σε συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα

Oι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» καλούν σε συγκέντρωση στη Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα όπου θα δώσει το «παρών» η υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Ακροδεξιοί κύκλοι καλούν σε συγκέντρωση ενόψει της αυριανής παρουσίας μου στην Πτολεμαΐδα για την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών της σχολής Πυροσβεστών», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στο twitter.

«Ποντάρουν και πάλι στην βία, τον φανατισμό και την φασιστική εκτροπή», προσθέτει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αντιδρώντας σε όσα έγραψε η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» νωρίτερα στο Facebook.

Συγκεκριμένα, οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» καλούσαν σε συγκέντρωση στη Σχολή Πυροσβεστικής, αναφέροντας ότι «στην ορκωμοσία θα είναι παρούσα μια κυρία που δεν πιστεύει ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα» ενώ σε άλλο σημείο δήλωναν ότι «θα είμαστε εκεί για να θυμίσουμε την προδοτική σας στάση» αναφερόμενοι στην συμφωνία των Πρεσπών.

Τελευταία, η συγκεκριμένη ομάδα διακινούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες-αφίσες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με το ερώτημα εάν θα προδώσουν την Μακεδονία.