Skip to main content

Για την απόλυτη εορταστική dining εμπειρία όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mediterranean Cosmos

Ξεχωριστές και άκρως λαχταριστές επιλογές στο dining place του Mediterranean Cosmos που θα γεμίσουν τις γιορτές μας γεύσεις και αρώματα!

Οι γιορτές μας είναι οι άνθρωποί μας και οι μικρές, καθημερινές στιγμές που μπορούν να εξελιχθούν στις πιο ποιοτικές απολαύσεις! Μάλιστα αν αυτές... στεγαστούν σε ένα μέρος όπου κυριαρχεί η κομψότητα σε συνδυασμό με τη ζεστασιά, είναι σίγουρο πως η εορταστική περίοδος θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστική! Τη μοναδική αυτή ευκαιρία μάς χαρίζει το Mediterranean Cosmos που φορώντας τα γιορτινά του, μας περιμένει καθημερινά για ποιοτικές εκρήξεις χαράς!

Φυσικά, αναπόσπαστο κομμάτι των εορτών είναι το καλό φαγητό. Όλοι περιμένουμε πώς και πώς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά για να απολαύσουμε ξεχωριστές γεύσεις χωρίς ενδοιασμούς. Το dining place του Mediterranean Cosmos είναι ο απόλυτος προορισμός για φανταστικές γευστικές επιλογές που θα πλημμυρίσουν νοστιμιές και αρώματα τη μέρα μας!

Μάλιστα, συνδυάζοντας ένα απολαυστικό γεύμα με τα ψώνια μας στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, όπου μπορούμε να ανακαλύψουμε τις καλύτερες επιλογές δώρων για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ασυναγώνιστες τιμές, είναι σίγουρο πως η βόλτα αυτή θα μας αποφορτίσει και θα γεμίσει το μυαλό μας όμορφες εικόνες.

Λαμπιόνια, παραμυθένια στολίδια και υπέροχα δέντρα συνθέτουν την πιο όμορφη και φωτεινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο εμπορικό κέντρο και φυσικά στο dining place, όπου θα απολαύσουμε απίθανες λιχουδιές σε έναν χώρο με άρτιο festive design! Ακόμα, από τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά, τα οποία μάλιστα μπορούμε να προμηθευτούμε για να στολίσουμε τα εορταστικά μας τραπέζια αλλά και να τα δωρίσουμε σε φίλους, κάνοντας πιο... νόστιμες και τις δικές τους γιορτές!

Τερκενλής

Πρώτη στάση στο dining place του Mediterranean Cosmos δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το κατάστημα Τερκενλής. Εκτός από τα πεντανόστιμα μελομακάρονα και τους λαχταριστούς κουραμπιέδες, στον Τερκενλή θα βρούμε τα πανετόνε (panettone) που είναι από τα πιο αγαπητά ευρωπαϊκά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Ντυμένα... γιορτινά με λευκή και κόκκινη ζαχαρόπαστα θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο μας.

Cinnabon

Χριστούγεννα και Cinnabon πάνε μαζί! Ευφάνταστα και ολόφρεσκα γιορτινά cupcakes μάς περιμένουν καθημερινά σε πληθώρα γευστικών συνδυασμών ενώ τα λαχταριστά ρολά Cinnabon, καρτερούν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας και να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, εντυπωσιάζοντας την οικογένεια και τους καλεσμένους μας!

Παραδοσιακό

Ανάμεσα στις ετοιμασίες και τις αγορές για τα δώρα των γιορτών αξίζει να μοιραστείτε ένα ζεστό ρόφημα με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο! Στο Παραδοσιακό θα βρείτε όλες τις γεύσεις και τα αρώματα που θα χρειαστείτε σε ροφήματα αλλά και σε λιχουδιές και για τις φετινές γιορτές! Δεν θα λείψουν από κανέναν τα μυρωδάτα μελομακάρονα, οι βουτυράτοι κουραμπιέδες και οι παραδοσιακές βασιλόπιτες! Παράλληλα για το break από το shopping οι παραδοσιακές πίτες αλλά και τα ολόφρεσκα σάντουιτς είναι κάθε μέρα διαθέσιμα στην βιτρίνα του Παραδοσιακό στο food court του Mediterranean Cosmos!

Pax Burgers

Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι αναζητάμε λίγο περισσότερο τη μαγεία των Χριστουγέννων. Επειδή όμως και τα Χριστούγεννα περνούν από το στομάχι αξίζει να απολαύσουμε ένα... μαγικό burger!Στο αγαπημένο Pax Burgers, καθ’ όλη την περίοδο των γιορτών, οι ανήσυχοι σεφ έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και μας περιμένουν να απολαύσουμε το limited edition χριστουγεννιάτικο Camembert & Cranberry BBQ Burger. Εμπνευσμένο από αγαπημένες χριστουγεννιάτικες συνταγές & με «αέρα» από τις διασημότερες street food αγορές του εξωτερικού, το γιορτινό burger που έγινε λατρεία έρχεται για ακόμα μια χρονιά αποκλειστικλα από τα Pax Burgers στο Mediterranean Cosmos. Η συνταγή του παραμένει ίδια και απαράλλαχτη: Φανταστείτε τη χειροποίητη Cranberry BBQ sauce να συνδυάζεται αρμονικά με παναρισμένο τυρί camembert πάνω στο φρέσκο μπιφτέκι των PAX από 100% μοσχαρίσιο κιμά. Πάνω στο βουτυρένιο ψωμί brioche, απλώνεται γενναιόδωρα μαγιονέζα, ενώ η ρόκα και η τομάτα, έρχονται να ολοκληρώσουν ένα χριστουγεννιάτικο burger-μαγεία!

Estrella

Μία ονειρική festive εμπειρία μας περιμένει στο κατάστημα Estrella στο Mediterranean Cosmos! «You got the spirit, don't lose the feeling»! Έτσι μια ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και επετειακά πιάτα με υπέροχες γεύσεις είναι έτοιμα να απογειώσουν τη διάθεσή μας φέτος τις γιορτές! Οποιαδήποτε ώρα και να επισκεφθείτε το κατάστημα, θα είναι μία εορταστική έξοδος... ιδανική για τα Χριστούγεννα!

Mongo Asian Food

Τα Mongo Asian Food αποτελούν ένα γνήσιο εκφραστή της Ασιατικής κουζίνας, προφέροντας μια ποικιλία φιλοσοφημένων γαστρονομικών συνηθειών της Άπω Ανατολής! Η κουζίνα τους στηρίζεται στο sushi, τα λαχανικά, το ρύζι, τα noodles αλλά και τα άπαχα κρεατικά όπως το μοσχάρι, το κοτόπουλο και η πάπια ενώ οι γευστικές προτάσεις της είναι ιδιαίτερα νόστιμες & υγιεινές αφού συνδυάζοντας τα πιο φρέσκα υλικά, αυτά μαγειρεύονται σε wok στον μικρότερο δυνατό χρόνο, με αποτέλεσμα να διατηρούνται τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά τους! Υπέροχη γευστική πρόταση είναι το sushi dog, ένα ολόκληρο ρολό maki με γέμιση. Είναι ένα σούσι σάντουιτς με φύκια, ρύζι και γέμιση. Θυμίζει σούσι λόγω των φυκιών, ωστόσο, στη γέμιση μπορεί να ποικίλει. Το φύκι αντί ψωμιού καθιστά το sushi dog ιδανικό πιάτο για όλους!

Hot Pot Pasteria

Το φιλικό περιβάλλον, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σταθερή ποιότητα κάνουν τα καταστήματα Hot Pot Pasteria να ξεχωρίζουν. Αποτελούν έναν αγαπημένο γευστικό προορισμό αποκτώντας συνεχώς νέους φίλους. Το προσεγμένο menu διαθέτει μοναδικές προτάσεις σε μακαρονάδες, με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε οκτώ είδη ζυμαρικών, οι οποίες μαγειρεύονται μπροστά στα μάτια μας με ποιοτικά, διαλεχτά και αγνά, υλικά. Παράλληλα υπάρχουν πολλές προτάσεις για πλούσιες, ολόφρεσκες χορταστικές σαλάτες, ομελέτες και τραγανές μπρουσκέτες! Όσο για τους μικρούς μακαρονάδες μπορούν να απολαύσουν το επιμελημένο παιδικό μενού διασκεδάζοντας με πλούσια δώρα!

TGI Fridays

Τι κι αν τα φετινά Χριστούγεννα πέφτουν Σάββατο; Τα TGI Fridays υπόσχονται να κάνουν κάθε μέρα των γιορτών να μοιάζει με Παρασκευή και μάλιστα εορταστική. Ανακαλύψτε χριστουγεννιάτικες γεύσεις με ένα σύγχρονο twist στα νέα Holiday Treats και ζήστε τη μαγεία της περιόδου με Χριστουγεννιάτικα events παρέα με άτακτα ξωτικά, καρυοθραύστες, εργαστήρια στολιδιών, live bands, face painting και πολλά περισσότερα! Σημειώνεται ότι η αγαπημένη όλων Christmas Pumpkin Soup θα μας ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ η κρεμώδης υφή της κολοκύθας με άρωμα μαντζουράνας θα… μυρίσει Χριστούγεννα.

Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό, τα επιβλητικά Fridays Signature Glazed Beef Short Ribs είναι ιδανικά για την περίσταση! Τρυφερά βοδινά ribs 700gr μαγειρεμένα στο φούρνο με την Slow Cooked μέθοδο και γκλασαρισμένα στη σχάρα με την αυθεντική Fridays Signature Glaze με Jack Daniel’s Tennessee Whiskey! Φυσικά μην ξεχάσετε το Mandarin Roasted Duck Platter αλλά και το λαχταριστικό γλυκάκι S’mores Pie.

Prince Barsserie

Χριστούγεννα στο The Prince Barsserie σημαίνει χαρά! Ζεστή ατμόσφαιρα και εορταστικά επιλεγμένες προτάσεις φαγητού, κρασιού και cocktails κάνουν όλες τις μέρες γιορτινές! Mετά τις αγορές στο Μediterranean Cosmos ή απλά για να γιορτάζεις κάθε σου μέρα σα να ΄ναι Χριστούγεννα, το The Prince Barsserie σε υποδέχεται με Christmas Vibes να σε αγκαλιάζουν από την πρώτη στιγμή! Βραδιές κρασιού τις Παρασκευές, με τον σεφ να κάνει pairing με μοναδικά πιάτα που ετοιμάστηκαν αποκλειστικά για αυτές! Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το μενού εμπλουτίζεται με extra γευστικές προσθήκες και υπέροχα πιάτα που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Ζήσε την μαγεία των γιορτών σε ένα περιβάλλον όπου προτεραιότητα είναι να αισθάνεσαι... Prince!

ToThelo gastro bar

Ένας όμορφος ζεστός χώρος για coffee breaks, απολαυστικό brunch, μεσημεριανό διάλειμμα από τα ψώνια ή την βραδινή έξοδο! Στο κατάστημα θα βρούμε αρωματικούς καφέδες, γευστικά πιάτα, απολαυστικά γλυκά και ευφάνταστα cocktails! Όποια και αν είναι η περίσταση το ToThelo gastro bar μας περιμένει από το πρωί ως το βράδυ στον στολισμένο χώρο του για μία ανεπανάληπτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Το Χρυσό

Το κατάστημα «Το Χρυσό», τηρώντας με συνέπεια όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας για τους πελάτες και το προσωπικό του, είναι ευρέως γνωστό για τις φρέσκιες του πίτες και τον εξαιρετικό του καφέ, καθώς επίσης διαθέτει και μεγάλη ποικιλία από φρέσκα σάντουιτς και σαλάτες, καλύπτοντας όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Το ενδιαφέρον του για την υγιεινή διατροφή εκφράζεται μέσα από το Fruit & Superfood Bar που διαθέτει παράγοντας ζωντανούς χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες. Καθώς πλησιάζουν οι πιο λαμπερές μέρες του χρόνου, το κατάστημα «Το Χρυσό» αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για όλες τις γευστικές απαιτήσεις των Χριστουγέννων, καθώς δεσμεύεται ότι από την επίσκεψη σας στο κατάστημα, θα μείνετε ευχαριστημένοι χάρη στην άψογη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση σε ό,τι και αν δοκιμάσετε!

Goody's Burger House

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο και μακροβιότερο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει κάθε Χριστούγεννα χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε εκστρατείες έμπρακτης υποστήριξης παιδιών σε ανάγκη. Εδώ και 20 χρόνια στηρίζει με συνέπεια παιδιά και νέους καλύπτοντας βασικές ανάγκες!

Φέτος το ArGOODaki θα βοηθήσει παιδιά και νέους με νοητικές και κινητικές δυσκολίες να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό. Εμπνεόμενο από τη δύναμη των παιδιών αυτών και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, το ArGOODaki στέκεται δίπλα τους έμπρακτα, προσφέροντας απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε τέσσερις ειδικούς φορείς σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Ιωνάς Αθήνα, Αετοί Θεσσαλονίκη, Κ.Η.Φ.Α.Α.Μ.Ε.Α Κρήτη, ΠΥΡΡΟΣ Ιωάννινα). Αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη εκστρατεία θα είναι δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του Ελληνικού Αθλητισμού: ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος, Μίλτος Τεντόγλου, και ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης.

Παραγγέλνοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορείς να επιλέξεις το δικό σου δώρο ανάμεσα στη φετινή σειρά, η οποία λόγω της γιορτής των 20 χρόνων έχει και συλλεκτικό χαρακτήρα: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα αρκουδάκι, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου, ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα, ένα σετ σημειωματαρίου και στυλό, ένα παγούρι, ένα παζλ και ένα μπολ!

Info

Mediterranean Cosmos

Site: https://mediterraneancosmos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/