Skip to main content

Γιατί σας αφορά η ημερίδα της Fertilia για την κρυοσυντήρηση;

Η κρυοσυντήρηση γενετικού υλικού αποτελεί κίνηση πρόληψης με σκοπό την τεκνοποίηση στο δικό σας χρόνο

Μία ημερίδα αφιερωμένη στη διατήρηση της γονιμότητας (κρυοσυντήρηση ωαρίων- σπέρματος) διοργανώνει η μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00, στο Εlectra Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από υψηλούς εργασιακούς ρυθμούς, προβλήματα υγείας, δυσκολία στην εύρεση συντρόφου και γεγονότα που οδηγούν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στην αναβολή της τεκνοποίησης. Πλέον, με σύμμαχο την επιστήμη, η κρυοσυντήρηση γενετικού υλικού αποτελεί κίνηση πρόληψης με σκοπό την τεκνοποίηση στο δικό σας χρόνο μέσω του κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου. Η κρυοσυντήρηση μπορεί να εφαρμοστεί είτε για ιατρικούς (π.χ. καρκίνο, ενδομητρίωση κα), είτε για κοινωνικούς λόγους (social egg freezing), δίνοντας την επιλογή μελλοντικής τεκνοποίησης.

Μπροστά στην απόφαση για κρυοσυντήρηση, οι απορίες μπορεί να είναι αρκετές και η επιστημονική άποψη είναι απαραίτητη. Για όλα τα θέματα περί της διατήρησης γονιμότητας και των προκλήσεων που μπορεί να σημαίνει, η μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia διοργανώνει σχετική ημερίδα δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να θέσει τα δικά του ερωτήματα γύρω από τα ζητήματα της γονιμότητας, στους ειδικούς. Η ημερίδα έχει δωρεάν είσοδο για το κοινό, περιλαμβάνει coffee break ενώ στο τέλος θα κληρωθούν δώρα.

Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας: Πρόγραμμα Ημερίδας για 23.09.2023.pdf (110.33 KB)

Δηλώστε τη συμμετοχή σας: Τι είναι και πώς υποστηρίζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής - Fertilia (fertiliabygenesis.com).

**Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Fertilia… δίπλα σας στο μεγάλο σας βήμα!