Skip to main content

Γκαγιέγκο: O ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά μας υποτίμησε

O Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλου εξέφρασε την υπερηφάνια του για την εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα παρά την ήττα από τον «Δικέφαλο».

Υπερήφανος από την εμφάνιση του ΝΠΣ Βόλου, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο μιλώντας στο «PAOK TV» μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Ίβηρας κόουτς των νεοφώτιστων δήλωσε:

«Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όχι μόνο με την κατοχή της μπάλας. Ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι μέσα στο ματς, πάνω από όλα είμαι χαρούμενος γιατί προδεύουμε σε μια ομάδα που έχω για την ομάδα, έχω έρθει εδώ και 20 μέρες στην ομάδα και σιγά σιγά βλέπω περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτά που θέλω. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ μας υποτίμησε λίγο, οι παίκτες μου είχαν μαχητικότητα, ήταν πειθαρχημένοι και ακολούθησαν σωστά το πλάνο μας. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική, δεν ξέρω πόσο χρόνος θα χρειαστεί, σε περίπου ένα μήνα, η ομάδα μας θα γίνει πιο ανταγωνιστική».