Skip to main content

Γλυκά Νερά: Απολογείται αύριο ο 33χρονος - Θα ομολογούσε, λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 33χρονου καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν δήλωσε πως βάσει της δικογραφίας δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο.

«Δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναφερόμενος στην βασική κατεύθυνση της απολογίας του στον ανακριτή  που ξεκινάει αύριο.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 33χρονος πιλότος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα του που συνέβησαν την νύχτα του εγκλήματος και που οδήγησαν στην δολοφονία της Καρολάιν.

Ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα σύμφωνα με όσα του είπε ο ίδιος ο εντολέας του.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες

«Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα» τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου ο ίδιος είπε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πρόκειται να τον δει σήμερα και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από την στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος.