Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
x

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: «ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΔΙΑ»

Σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο η επιμέλεια της Λυδίας με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της Καρολάιν.

Μετανιωμένος για την πράξη του δηλώνει ο κατηγορούμενος για τον φόνο της συζύγου του, Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μιλώντας μέσω του δικηγόρου του για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», δήλωσε στο ΜΕGA ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του.

Σημειώνεται ότι σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο η επιμέλεια της Λυδίας με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της Καρολάιν.

Σύμφωνα με το Mega στη δίκη έδωσαν το παρών μόνο οι δικηγόροι των δύο οικογενειών, με τη μητέρα της Καρολάιν να μένει με τη μικρή Λυδία στην Αλόννησο.

Παράλληλα, όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ειδικοί παιδοψυχολόγοι θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια, προκειμένου η μικρή να μάθει όταν και όπως πρέπει τον φρικτό τρόπο με τον οποίο η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ