Skip to main content

Γρεβενά: Ξέφρενος ρυθμός και πλήθος κόσμου στη μανιταροπαρέλαση (φωτο+vid)

Παιδιά όλων των σχολείων της πόλης συμμετείχαν στην αποκριάτικη μανιταροπαρέλαση, ντυμένα με στολές από όλα τα είδη των μανιταριών

Με όλα τα είδη των μανιταριών από τους μαθητές όλων των σχολείων στην παιδική αποκριάτικη μανιταροπαρέλαση πλημμύρισαν σήμερα τα Γρεβενά, συμμετέχοντας με τη σειρά τους στις καρναβαλικές εκδηλώσεις για το τριήμερο των Αποκριών. Μουσική, χαμόγελα, ρυθμός γέμισαν την κεντρική πλατεία Αιμιλιανού και τους παράδρομους στο κέντρο της πόλης.​​

Αυτήν ώρα πραγματοποιείται η βράβευση των σχολείων από το Κυνήγι της Χαμένης Μαν’τάρας και θα ακολουθήσει ο Σοκολατομανιταροπόλεμος με Μουσική Dj για τους μικρούς φίλους στην κεντρική σκηνή της Πλατείας Αιμιλιανού.

Image

Στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους SÒLASTAS σε συνεργασία του St. Patrick’s Day Festival, παραδοσιακή μουσική από την Ιρλανδία, τη Σκωτία και τη Σκανδιναβία.

Στις 7 το απόγευμα στήνεται ο Αποκριάτικος Φανός στο Βαρόσι απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαροσίου Γρεβενών, ενώ στις 10 το βράδυ την σκυτάλη θα πάρει η Συναυλία με τους The Kings.