Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

H DUST+CREAM ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Αντιλαμβανόμενη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η εταιρεία αποφάσισε να αποδώσει μέρος των εσόδων της για την ανακούφιση των πυρόπληκτων.

Μέρος των εσόδων των καταστημάτων DUST+CREAM συνολικά για την περίοδο από 09 έως 22 Αυγούστου παρέχει για την ανακούφιση των πληγέντων από τις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα το τελευταίο διάστημα η CREAM TEAM.

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ανείπωτης καταστροφής στη χώρα μας η οποία μας έχει συγκλονίσει όλους. Οι μεγάλος αριθμός πυρκαγιών που κατέκαψαν και συνεχίζουν να καίνε τεράστιες εκτάσεις δασών, διαμορφώνουν μια απερίγραπτη οικολογική καταστροφή αλλά και μια μεγάλη απώλεια σπιτιών και περιουσιών» σημειώνει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση και προσθέτει:

«Η CREAM TEAM ΑΒΕΕ αντιλαμβανόμενη την κατάσταση δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στις τρέχουσες εξελίξεις, και αναλαμβάνει δράση συμμετέχοντας ενεργά στην ανακούφιση των πυρόπληκτων σε όλη την Ελλάδα. Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της εταιρείας, συμφωνήθηκε, να αποδώσει μέρος των εσόδων των 82 καταστημάτων DUST+CREAM σε Ελλάδα και Κύπρο συνολικά για την περίοδο από τις 09.08 έως τις 22.08».

Το ποσό αφού συγκεντρωθεί θα αποδοθεί στις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας προκειμένου να διατεθεί στην αποκατάσταση των ζημιών στις περιουσίες των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Επιπλέον, η εταιρεία δεσμεύεται σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και τις μη-κυβερνητικές οργανώσεις, να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία αναδάσωσης των καμένων περιοχών, προκειμένου να αποκατασταθεί όσο γίνεται πιο άμεσα το φυσικό περιβάλλον στις περιοχές αυτές.

«Σε μια δύσκολη συγκυρία για πολλούς συμπολίτες μας, η CREAM TEAM ABEE, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια επούλωσης των πληγών των καταστροφικών πυρκαγιών διότι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη είναι ένα υπέρτατο αγαθό και αρετή της κοινωνίας μας, που διαμορφώνει ένα καλύτερο μέλλον για τις ζωές μας» καταλήγει η εταιρεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ