Skip to main content

Στήριξη Ιβάν Σαββίδη σε αθλήτρια του Ροστόφ που μάχεται με τον καρκίνο – Το «ευχαριστώ» της με μια ανάρτηση

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε όλο το κόστος της θεραπείας της - «Πήρε όλες τις ανησυχίες μου πάνω του», έγραψε η αθλήτρια

Δίπλα στη γνωστή αθλήτρια της ομάδας χάντμπολ του Ροστόφ, Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα, που διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ξεκινά άμεσα χημιοθεραπείες, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης,αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τη θεραπεία της.

Η 35χρονη αθλήτρια, που είναι μητέρα ενός κοριτσιού 4 χρόνων, απευθύνθηκε στον Ιβάν Σαββίδη με δημόσια ανάρτησή της, στην οποία περιέγραψε την υγεία της και τον ευχαρίστησε, σημειώνοντας «πήρε όλες τις ανησυχίες μου πάνω του».

Όπως έγραψε η Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβ, στα μέσα Απριλίου άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στον λεμφαδένα, ο οποίος πρήστηκε και ο γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε της συνέστησε να τον αφαιρέσει. Αναμένοντας τα αποτελέσματα της βιοψίας, όπως έγραψε η 35χρονη αθλήτρια, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος της είπε: «Βλάντα, υπομονή, όλα θα πάνε καλά, αν και τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά. Έχεις λέμφωμα Hodgkin (αφορά στον εντοπισμό όγκων στους λεμφαδένες, αλλά στο 80% των περιπτώσεων είναι ιάσιμη)».

Από κει και πέρα το κόστος όλων των ιατρικών πράξεων και της θεραπείας ανέλαβε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Πήρε όλες τις ανησυχίες εντελώς πάνω του», έγραψε η Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβ, η οποία ξεκίνησε ήδη τις χημειοθεραπείες και αναρρώνει στο σπίτι της, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.