Skip to main content

Χαλκιδική: Απομακρύνθηκαν πακτωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες από παραλίες του δήμου Νέας Προποντίδας

Θα συνεχιστεί η επιχείρηση μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης και την Παρασκευή επίσης, τονίζει ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας στη Voria.gr - Αντιδράσεις από μερίδα πολιτών

Ξεκίνησε στις παραλίες του δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική η δράση του δήμου για την απομάκρυνση μόνιμων ξαπλωστρών και ομπρελών που έχουν τοποθετηθεί παράνομα από ιδιώτες.

Μιλώντας στη Voria.gr ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, ανέφερε ότι συνεργεία του δήμου έχουν ξεκινήσει από το πρωί τη διαδικασία αφαίρεσης των πακτωμένων ομπρελών και έχουν ήδη γεμίσει δύο φορτηγά. «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα», σημειώνει ο κ. Καρράς αναφερόμενος στην ανακοίνωση του δήμου που καλούσε τους πολίτες να απομακρύνουν από μόνοι τους εντός δύο ημερών τα αντικείμενά τους από τις παραλίες.

Μέχρι στιγμής συνεργεία του δήμου έχουν απομακρύνει πακτωμένες ομπρέλες και παράνομες ξαπλώστρες από την παραλία Μουδανιών, την παραλία Διονυσίου, παραλία Μουριών, παραλία Φλογητών και την παραλία Πλαγίων.

«Θα συνεχιστεί η δράση μέχρι το μεσημέρι και αύριο επίσης», τονίζει ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας στη Voria.gr και προσθέτει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να πάρουν πίσω τα αντικείμενά τους μπορούν να μεταβούν στο αμαξοστάσιο των Νέων Μουδανιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν έντονες αντιδράσεις κατά την απομάκρυνση αντικειμένων από μερίδα πολιτών στην παραλία Φλογητών, ενώ παράλληλα υπήρξαν και αιχμές για τη νομιμότητα των ομπρελών κοντά στη θάλασσα παρακείμενων beach bar. «Υπάρχουν αντιδράσεις πράγματι, αλλά όταν κάτι πρέπει να γίνει, θα γίνει», σημείωσε ο κ. Καρράς.