Skip to main content

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης

Μπάντες, χορωδίες και πολιτιστικοί σύλλογοι αντάλλαξαν ευχές με τον Στάθη Κωνσταντινίδη

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης έψαλαν σήμερα μπάντες, χορωδίες και πολιτιστικοί σύλλογοι, ανταλλάσσοντας ευχές με τον κ. Στάθη Κωνσταντινίδη.

Ο Υφυπουργός άκουσε τα κάλαντα κατά σειρά από την μπάντα του Γ' Σώματος Στρατού, την μπάντα της Αστυνομίας, μαθητές του 55ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης,  μαθητές του 1ου Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, μέλη του Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης "Αγία Παρασκευή", τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Χορωδία της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.

Image

Ο κ. Κωνσταντινίδης τους καλωσόρισε στο Διοικητήριο και ευχήθηκε «καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε κάθε οικογένεια, με υγεία, ελπίδα, πίστη, ευημερία και αισιοδοξία για όλες και όλους τους συμπολίτες μας. Με ατομική πρόοδο, συλλογική προκοπή, εθνική υπερηφάνεια και κοινωνική συνοχή, ώστε του χρόνου τέτοιες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα και συνολικά η πατρίδα μας να βρίσκονται ακόμα πιο ψηλά και να προχωρούν μπροστά μέσα σε έναν βιώσιμο και αειφόρο κύκλο ανάπτυξης που θα παρέχει καλύτερο επίπεδο ζωής σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα».

Image

Χθες, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, άκουσε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το Άσυλο του Παιδιού, τον Σύλλογο "Νέα Ελπίδα" και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.

Image