Skip to main content

Η Άννα Πολτζόγλου από τη Θεσσαλονίκη στον τελικό του Fame Story

Η Άννα Πολτζόγλου αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι, με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου ταλέντων

Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Πιερία ετοιμάζονται να δώσουν το παρών το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα στον τελικό του fame story, καθώς μία είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Κεντρικής Μακεδονίας στο talent show.

Πρόκειται για την Άννα Πολτζόγλου, με καταγωγή από τη Φούρκα και το Αιγίνιο Πιερίας, η οποία μεγάλωσε στο Νέο Ρύσιο.  Είναι πτυχιούχος από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και από μικρή είχε καλλιτεχνική φύση με μουσικές και θεατρικές σπουδές.

Η Άννα Πολτζόγλου αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και να ασχοληθεί πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι, με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου ταλέντων.

Επί τρεις μήνες τώρα, κάθε εβδομάδα εισπράττει θετικές κριτικές και σχόλια από τους κριτές και καθηγητές για τις ερμηνείες της.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Άννα έχει επιλέξει να τραγουδήσει για τη γενέτειρα της, το «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη» κι ελπίζει στη στήριξη, ιδιαίτερα της Μακεδονίας, καθώς τον μεγάλο νικητή θα αναδείξει το κοινό, μέσω τηλεφωνημάτων.