Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

«Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν» σχολιάζει η Πύλη Αξιού, για το θέμα με τα λουλούδια στον Παντ. Παντελίδη.

Απάντηση για το θέμα των λουλουδιών στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και τον ντόρο που προκάλεσε στα social media έδωσε χθες βράδυ το κέντρο διασκέδασης Πύλη Αξιού.

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Πύλη Αξιού.

Σύμφωνα με το κέντρο, «σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε(γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ' αυτή την περίπτωση».  «Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν» καταλήγει η Πύλη Αξιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση του σχήματος Βανδή - Παντελίδης - Μαρτάκης που για δυο μήνες διασκέδασαν τον κόσμο και χάρισαν όμορφες βραδιές.

Τα τελευταία δυο 24ωρα ακούμε με μεγάλη έκπληξη τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα να σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο τα λουλούδια που πετάχτηκαν στον καλλιτέχνη Παντελή Παντελίδη και να μιλούν με αιχμές και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους μετά από βέλη εκ του πονηρού από συγκεκριμένα άτομα, σε κάθε φινάλε νυχτερινού κέντρου πάντα το απόθεμα λουλουδιών που υπάρχει το πετάμε (γιατί αλλιώς πάει στους κάδους απορριμάτων) στους καλλιτέχνες και έτσι έγινε και σ' αυτή την περίπτωση. Η λάσπη και τα βέλη προς το μαγαζί και τον καλλιτέχνη δεν τιμά κανέναν και γι αυτό για πρώτη φορά παίρνουμε δημόσια θέση σε τέτοιο συμβάν.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η επιχείρηση της Πύλης Αξιού...
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ