Skip to main content

Η ατάκα Τσίπρα σε Κοντονή για την αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία και την αποφυγή του Grexit, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Τι άλλο να τους πάρεις;»

Της απόλυτης ικανοποίησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έτυχαν οι χειρισμοί του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στην υπόθεση «ποδοσφαιρικό Grexit», ιδίως μετά τις χθεσινές εξελίξεις που οδηγούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην αποφυγή ενός τέτοιου ενδεχόμενου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Live Sport», ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υφυπουργό Αθλητισμού όπου ενημερώθηκε για όλα όσα συνέβησαν στις συναντήσεις που προηγήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ με τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία και την αποφυγή του Grexit, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Τι άλλο να τους πάρεις;».

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο Στ. Κοντονής λειτουργούσε έχοντας την απόλυτη συμπαράσταση του πρωθυπουργού στην υπόθεση της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.