Skip to main content

Η Dust+Cream εισέρχεται στον κόσμο της ανδρικής περιποίησης με τη σειρά Men’s

Η σειρά περιλαμβάνει επτά νέα προϊόντα για καθαρισμό, ενυδάτωση και για το απόλυτο grooming για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και τα μούσια.

Η ελληνική εταιρεία ομορφιάς Dust+Cream, δημιούργησε τη νέα σειρά Men’s με προϊόντα περιποίησης για τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου άντρα.

Δυναμικός αλλά και εκλεπτυσμένος, με ισχυρή προσωπικότητα και ιδιαίτερη κομψότητα, ο άνδρας του σήμερα με τη νέα σειρά Men’s, έχει πλέον στη διάθεσή του προϊόντα περιποίησης που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, αναφέρει η εταιρεία.

Η σειρά περιλαμβάνει επτά νέα προϊόντα για καθαρισμό, ενυδάτωση και για το απόλυτο grooming για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και τα μούσια. Η μοναδική τους σύνθεση, προσφέρει ένα συνδυασμό χρήσεων που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του.

- Κρέμα προσώπου & ματιών
- Ξηρό έλαιο για τα γένια & το τριχωτό της κεφαλής
- Σαμπουάν & αφρόλουτρο 2 σε 1
- After shave balm που καταπραΰνει & ενυδατώνει
- Τζελ καθαρισμού για πρόσωπο & γένια
- Κρεμώδες κερί για περιποίηση & styling μαλλιών
- BB Cream για ενυδάτωση & ελαφριά κάλυψη των ατελειών

Όπως όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της  Dust+Cream, έτσι και η εξειδικευμένη σειρά Men's, συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές και είναι διαθέσιμη στα 80 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εύχρηστο online e-shop.

Η δυναμική είσοδος της Dust+Cream στο χώρο της ανδρικής περιποίησης, με τη σειρά Men's, έρχεται να επιβεβαιώσει το στρατηγικό της στόχο για συνεχή εξέλιξη και παρουσία τόσο σε νέες αγορές -στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- όσο και σε νέες κατηγορίες προϊόντων, υπογραμμίζει η εταιρεία.