Skip to main content

Τι είπαν Ζέρβας-Μπουτάρης λίγο πριν την αλλαγή φρουράς στον δήμο

Η συνάντηση των δύο ανδρών στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, παρουσία συνεργατών τους, διήρκεσε για περίπου δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.

Τους φακέλους με όλες τις εκκρεμότητες για τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις στον δήμο Θεσσαλονίκης έλαβε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντίνο Ζέρβα από τον Γιάννη Μπουτάρη.

Η συνάντηση των δύο αντρών, παρουσία συνεργατών τους στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, διήρκησε για περίπου δύο ώρες.

Ο κ. Ζέρβας παρέλαβε φακέλους με τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα ανά τομέα καθώς και έγγραφα με αναλυτική ενημέρωση για τα Νομικά Πρόσωπα. Υπήρξε ενημέρωση και για όλες τις εξελίξεις σε μεγάλα θέματα της πόλης, όπως για το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, τον προαστιακός και την παλιά παραλία. Παράλληλα, ο κ. Ζέρβας ενημερώθηκε και για τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει ο κεντρικός δήμος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, Ζέρβας και Μπουτάρης αντάλλαξαν απόψεις για θέματα και έργα του δήμου. Ο κ. Μπουτάρης συζήτησε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο και για έργα που δεν προχώρησαν επί δημαρχίας του.

Η αναλυτική ενημέρωση είχε αποφασιστεί στην πρώτη συνάντηση των δύο προκειμένου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος να είναι πλήρως ενημερωμένος όταν θα αναλάβει τα ηνία του δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος δήμαρχος και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα ορκιστούν στις 26 Αυγούστου.