Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

ΑΡΧΕΣ ΜΑΐΟΥ ΤΟ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια δεν θα ελαττωθούν

«Ο ΟΑΣΘ ανέθεσε στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης να εκτελέσει συγκεκριμένες γραμμές στο περιαστικό τμήμα της πόλης» τόνισε o Στέφανος Τσόλης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, αναφορικά με το σχέδιο συνεργασίας και συνέργειας του ΟΑΣΘ με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που είχε αποκαλύψει η Voria.gr (δείτε εδώ).

Μιλώντας στον Alpha 96,5 Θεσσαλονίκης ο κ. Τσόλης τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων και τα δρομολόγια δε θα ελαττωθούν αν και θα πρέπει να γίνει εξορθολογισμός στα δρομολόγια για «να έχει λεωφορεία και πολλά μάλιστα εκεί που έχει κόσμο και να έχει λιγότερα εκεί που δεν έχει κανένα.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι το ΚΤΕΛ θα αναλάβει έξι γραμμές οι οποίες είναι «από Ευαγγελίστρια στη Θεσσαλονίκη», «από Λαγγαδίκια στη Θεσσαλονίκη», «το 89 Α και Β που εξυπηρετεί Ξηροχώρι, Μεσημβρία, Εγκέλαδος, Θεσσαλονίκη» και «ένα στη Ραχώνα-Κουφάλια και ένα άλλο Μαλγαρα-Κουφάλια».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επεσήμανε πως αυτή η σύμπραξη θα περάσει στα τέλη Μαρτίου από το Ελεγκτικό Συμβούλιο και «θεωρώ αρχές Μαΐου θα γίνει η έναρξη του έργου αυτού». Προσέθεσε μάλιστα ότι λόγω αυτής της σύμπραξης «θα προσλάβουμε 80 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων 65 θα είναι οδηγοί και φυσικά όλοι αυτοί που θα προσλάβουμε θα είναι νέες θέσεις εργασίας».

Τέλος, ο κ. Τσόλης διευκρίνισε ότι «θα υπάρχει στα σταθμαρχεία εισιτήριο, θα υπάρχει εντός του λεωφορείου εισιτήριο και ο συνηθισμένος τρόπος, που μέχρι τώρα ο κόσμος έπαιρνε τα εισιτήρια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ