Skip to main content

Η Γιούλη Ρανέλλα με τη Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών του Γιάννη Μπουτάρη και στέλεχος της Πρωτοβουλίας συντάσσεται με την υποψήφια δήμαρχο. Νέοι υποψήφιοι.

Με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου θα είναι υποψήφια η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών της διοίκησης Μπουτάρη και στέλεχος της «Πρωτοβουλίας», Γιούλη Ρανέλλα.

Η κ. Ρανέλλα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με έναν πρωτότυπο τρόπο, δια του κομμωτηρίου...

«Ετοιμάζομαι....! Κι ο Sakis Kastanis είναι γουρλής! Με 'έβγαλε' την προηγούμενη φορά!», γράφει στο Facebook η κ. Ρανέλλα, χωρίς να λέει με ποια παράταξη θα είναι αυτή τη φορά υποψήφια.

Οι πληροφορίες όμως τη θέλουν να εντάσσεται στο δυναμικό της κ. Νοτοπούλου, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει ανακοινώσει επίσης τον Τάσο Ζαρίφη, γραμματέα της περιφέρειας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών και υπερασπιστή των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, την πολιτικό μηχανικό της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, Πηνελόπη Αντωνίου, τον πρόεδρο του παραρτήματος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941-44, Γιάννη Ιωαννίδη, την τοπογράφο μηχανικό και συγκοινωνιολόγο με εξειδίκευση στις αερομεταφορές, Δέσποινα Κετογλίδου, την εκπαιδευτικό, Αθηνά Παπανικολάου, τον γιατρό, Πέτρο Παππά, τον μηχανολόγο μηχανικό με ειδίκευση στη βιομηχανική διοίκηση και στην επαγγελματική κατάρτιση, Βασίλη Σιωμάδη, τον δικηγόρο, Θανάση Αγγελόπουλο και τον οπτικό, Κωνσταντίνο Σταμάτη.