Skip to main content

Η JTI βραβεύτηκε ως Global Top Employer για 10η συνεχή χρονιά

Στο top 3 των Κορυφαίων Εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2024 η JTI Hellas

Στο top 3 των Κορυφαίων Εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2024 συγκαταλέγεται η JTI Hellas αποσπώντας τη σχετική αναγνώριση για 12η συνεχή χρονιά. Σε διεθνές επίπεδο, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η JTI «πιστοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά ως ο παγκόσμιος Κορυφαίος Εργοδότης αποσπώντας το βραβείο Top Employer του Top Employers Institute, μια παγκόσμια αναγνώριση με την οποία έχουν μέχρι στιγμής τιμηθεί μόλις 17 εταιρείες στην υφήλιο. Το βραβείο αναγνωρίζει τη συνεχή δέσμευση της JTI για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος για το ποικιλόμορφο δυναμικό της που αποτελείται από 46.000 εργαζομένους/ες από 119 διαφορετικές εθνικότητες σε 47 χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, του Ειρηνικού και της Βόρειας Αμερικής».

Το Top Employers Institute, σύμφωνα με την εταιρεία, «αναγνωρίζει ότι σε παγκόσμιο επίπεδο η JTI διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοί της και οι οικογένειές τους έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη χάρη στην παγκόσμια πολιτική οικογενειακής άδειας που στοχεύει στην παροχή ίσης άδειας για τους γονείς ανεξαρτήτως φύλου ή τρόπου απόκτησης του παιδιού. Επίσης, η JTI έχει εφαρμόσει νέα ευέλικτα μέτρα εργασίας που επιτρέπουν στους εργαζόμενους να επιλέγουν τον τρόπο, τον χώρο και το ωράριο εργασίας, ενώ με τη βοήθεια των Διατμηματικών Ομάδων Εργαζομένων παρέχει στήριξη στους ανθρώπους της, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της ανάδειξης γυναικών σε ηγετικούς ρόλους και των κοινοτήτων LGBTQ+. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η JTI βελτιώθηκε στις κατηγορίες Ηγεσία, Μάθηση και Επιχειρηματική Στρατηγική».

Με αφορμή την κατάκτηση αυτού του βραβείου στην Ελλάδα η CEO της JTI Hellas, κα Lili Zigoslu, δήλωσε: «Αυτή η σημαντική διάκριση αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των δράσεων και προσπαθειών μας και αποδεικνύει στην πράξη την πρόοδο που έχουμε επιτύχει και συνεχίζουμε να σημειώνουμε στη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντός μας, φροντίζοντας για την ευημερία των εργαζομένων μας και εστιάζοντας ιδιαίτερα στη συμπερίληψη της διαφορετικότητας, την ισότητα και την ένταξη. Η κατάκτηση του βραβείου Top Employer επί 12 συνεχή χρόνια στην Ελλάδα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και παράλληλα ισχυροποιεί την JTI Hellas ως ελκυστικό εργασιακό προορισμό και ισχυρό πόλο προσέλκυσης και διατήρησης κορυφαίων ταλέντων».