Skip to main content

Η Κρι Κρι μειώνει τις τιμές στα γαλακτοκομικά προϊόντα της

Η μείωση στις τιμές των γαλακτοκομικών προϊόντων της υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ, σύμφωνα με την εταιρεία

Σε μείωση των τιμών των γαλακτοκομικών προϊόντων της προχωρά η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, η μείωση στις τιμές των γαλακτοκομικών προϊόντων της υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί με προωθητικές ενέργειες που θα διαρκέσουν ολόκληρο το 2023.

Επιπλέον, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, από τις 10 Απριλίου θα υπάρξει μείωση της τιμής  των συσκευασιών φρέσκου αγελαδινού γάλακτος και του παραδοσιακού αγελαδινού γιαουρτιού κατά 10%.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά πως «όλοι εμείς στην Κρι Κρι σεβόμαστε τους καταναλωτές και θέλουμε να αισθάνονται πάντα περήφανοι που επιλέγουν τα προϊόντα μας. Για τον λόγο αυτό και επιθυμώντας να συμβάλλουμε και εμείς στην οικονομική ανακούφισή τους, προχωράμε σε μειώσεις των τιμών των προϊόντων μας μέσω προωθητικών ενεργειών ύψους €3 εκατ.  Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι η καρδιά της εταιρείας μας και νοιαζόμαστε για τον καθένα ξεχωριστά. Γι' αυτό και αγωνιζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον».