Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
x

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ FURNIDEC BUSINESS

Στην μακροβιότερη διαχρονικά έκθεση του κλάδου θα βρεθούν επίσης 160 προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες, από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Αλβανία.

Με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επίπλου από όλη τη χώρα να δίνουν δυναμικό «παρών» ξεκινά σήμερα η Furnidec Business, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαρτίου. Η φετινή διοργάνωση αναπτύσσεται σε εκθεσιακό χώρο 13.500 τ.μ., στα περίπτερα 8,9,13 και 15. Στην μακροβιότερη διαχρονικά έκθεση του κλάδου θα βρεθούν επίσης 160 προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και την Αλβανία.

Η Furnidec Business θα φιλοξενήσει όλες τις νέες τάσεις για το έπιπλο και το interior design. Πιο δυναμική από κάθε άλλη χρονιά η φετινή διοργάνωση αποπνέει δημιουργικότητα και παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προτάσεων και επιλογών, από την πιο απλή έως την πιο πολυτελή επίπλωση. Η Furnidec Business εκπροσωπεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο κλάδος από πλευράς σχεδιασμού και παραγωγής, ενώ παρουσιάζει προϊόντα και λύσεις με αισθητική, λειτουργικότητα, εργονομία και στυλ.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης  θα πραγματοποιηθεί σήμερα, από τις 15:30 έως τις 19:30, το συνέδριο «Furniture Export Marketing Forum», όπου θα αναλυθεί η τρέχουσα κατάσταση του κλάδου του επίπλου στη χώρα μας, ενώ θα δοθεί έμφαση στην σπουδαιότητα της εξωστρέφειας και της παρουσίας των Ελλήνων κατασκευαστών επίπλου στις διεθνείς αγορές.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν εξέχοντες ομιλητές, όπως ο κ. Matteo Grigolini, ερευνητής και εκπρόσωπος  του Κέντρου Βιομηχανικών Μελετών, CSIL Μιλάνο, ο οποίος θα επικεντρωθεί στην παρουσίασή του στις τελευταίες μελέτες του Ινστιτούτου. Επίσης, εκ μέρους του φορέα Enterprise Greece, θα μιλήσουν και οι κ.κ. Βελισσάριος Δότσης, διευθύνων σύμβουλος  και Μένος Αγγελάκης, αρμόδιος συντονιστής για θέματα εξαγωγικού εμπορίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ