Skip to main content

Η Rhetor Law Firm στηρίζει το έργο του 63ου Δημοτικού Σχολείου Ξηροκρήνης

Το μέλλον της γνώσης ξεκινά από τη σημερινή εκπαίδευση με ίσες ευκαιρίες για όλους

Υπάρχουν δύο έννοιες, αλληλένδετες, που καθοδηγούν και διέπουν την κουλτούρα και το DNA της Rhetor Law Firm. Η γνώση και η εκπαίδευση με ίσους όρους και ευκαιρίες για όλους. Δύο βασικοί πυλώνες που θέτουν τα θεμέλια για ένα μέλλον ελπιδοφόρο και αισιόδοξο. Η καθολική πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση, ανεξάρτητα από την ηλικία, τις σχολικές βαθμίδες και τα κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της Rhetor Law Firm, η οποία επενδύει έμπρακτα στο μέλλον των μαθητών, προσφέροντας σήμερα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος γνώσης και ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Συνηγορούμε για το Καλό» και σε συνέχεια της δωρεάς των Χριστουγέννων στο Ειδικό Σχολείο Θερμαϊκού, η Rhetor Law Firm προσέφερε υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο 63ο Δημοτικό Σχολείο Ξηροκρήνης.

Το πολυπολιτισμικό δημοτικό σχολείο της Ξηροκρήνης αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό για παιδιά που προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα, μαθησιακά περιβάλλοντα και χώρες. Οι άνθρωποι της Rhetor παρουσία των ιδρυτών της Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου, επισκέφτηκαν το σχολείο ενόψει των γιορτών του Πάσχα και παρέδωσαν τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Η προσφορά της Rhetor συμβάλλει στην πραγματοποίηση δραστηριοτήτων για την ομαλή προσαρμογή των μαθητών, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ μαθητών-μαθητριών.

Οι ιδρυτές της Rhetor, με τη δωρεά των πολύτιμων μέσων επικοινωνίας και εκμάθησης για τους μαθητές του 63ο Δημοτικού Σχολείου Ξηροκρήνης, φιλοδοξούν να συμβάλλουν δημιουργικά και έμπρακτα σε ένα περιβάλλον γνώσης και ανάπτυξης με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η υποστήριξη της Rhetor Law Firm στη γνώση και την εκπαίδευση αναπτύσσεται και εμπλουτίζεται συνεχώς καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς φέτος ολοκληρώθηκε και ο πρώτος κύκλος υποτροφιών «Rhetor’s Scholarship» με τη χορήγηση πλήρων υποτροφιών σε 3 μεταπτυχιακούς φοιτητές της Νομικής επιστήμης.