Skip to main content

Η Rhetor Law Firm στηρίζει τα σχολεία στα χωριά Παλαμάς και Φαλάνη που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Προσέφερε τα απαραίτητα εργαλεία για την αποκατάσταση των σχολείων στα χωριά Παλαμάς και Φαλάνη

Υπάρχουν δύο έννοιες, αλληλένδετες, που διέπουν την κουλτούρα και το DNA της Rhetor Law Firm. Η γνώση και η εκπαίδευση με ίσους όρους και ευκαιρίες για όλους. Δύο βασικοί πυλώνες που θέτουν τα θεμέλια για ένα μέλλον ελπιδοφόρο και αισιόδοξο.

Η καθολική πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση, ανεξάρτητα από την ηλικία, τις σχολικές βαθμίδες και τα κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της Rhetor Law Firm, η οποία επενδύει έμπρακτα στο μέλλον των μαθητών, προσφέροντας σήμερα τα απαραίτητα εργαλεία για την αποκατάσταση των σχολείων στα χωριά Παλαμάς και Φαλάνη που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία τον Σεπτέμβριο.

Image

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που προέκυψαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, η Rhetor προχωρά σε σημαντική δωρεά αφυγραντηρών και απαραίτητων ηλεκτρονικών συσκευών, με στόχο την ανασυγκρότηση και ενίσχυση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος στις εν λόγω περιοχές.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσης της Rhetor για την ενίσχυση και ενθάρρυνση των τοπικών κοινοτήτων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Στοχεύοντας στη βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας των μαθητών, η Rhetor εκφράζει τη δέσμευσή της για συνεχή υποστήριξη με αντίστοιχες ενέργειες.