Skip to main content

Rhetor’s Scholarship 2023: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό των μεταπτυχιακών φοιτητών με νέο κύκλο υποτροφιών

H Rhetor Law Firm επιβραβεύει την αφοσίωση, το πάθος, αλλά και τη δέσμευση των νέων φοιτητών να ακολουθήσουν το όνειρο τους, καλύπτοντας το κόστος των σπουδών τους

Η δικηγορική εταιρεία Rhetor Law Firm, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρέχει μέσω της πρωτοβουλίας “Rhetor’s Scholarship” υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τρία ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα.                                                                             

Όπως αναφέφρει η εταιρεία, «η Rhetor Law Firm επιβραβεύει την αφοσίωση, το πάθος, αλλά και τη δέσμευση των νέων φοιτητών να ακολουθήσουν το όνειρο τους, καλύπτοντας το κόστος των σπουδών τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν επιλεγεί, συμβάλλοντας έμπρακτα στην εξέλιξη της ακαδημαϊκής τους καριέρας. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Rhetor αποτελεί η  συνεχής επένδυση στην εκπαίδευση, θέτοντας σε εφαρμογή το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας, Δημήτρη Ζάχου και Ανδρέα Παπαμιμίκου για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών προς τους νέους».

Μέσω του προγράμματος “Rhetor Scholarship”, που αποτελεί θεσμό για την εταιρεία,  χορηγούνται υποτροφίες πλήρους κάλυψης για φοιτητές Νομικής για μεταπτυχιακές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπλέον, στους επιτυχόντες του προγράμματος “Rhetor’s Scholarship”, η Rhetor Law Firm προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης απασχόλησης στα γραφεία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία στους υπότροφους να ξεκινήσουν μια δυναμική καριέρα.

«Επενδύοντας στη γνώση & επιβραβεύοντας την αριστεία, η Rhetor Law Firm συμβάλλει έμπρακτα στην εξέλιξη της κοινωνίας, αλλά και της Νομικής Επιστήμης», καταλήγει η εταιρική ανακοίνωση.