Skip to main content

Η SEAJETS αυτό το καλοκαίρι συνδέει τη Θεσσαλονίκη με πέντε μαγευτικούς προορισμούς του Αιγαίου

Ταξιδέψτε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Λήμνο και Λέσβο, με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως

Με πέντε μαγευτικούς προορισμούς του Αιγαίου συνδέει τη Θεσσαλονίκη η SEAJETS, η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως.

Το Superrunner Jet, το μοναδικό οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων, σαλπάρει αυτό το καλοκαίρι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια και μεταφέρει με ασφάλεια επιβάτες και οχήματα στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο, το κοσμοπολίτικο θέρετρο των Σποράδων με τις μοναδικές παραλίες όπου τα πεύκα φτάνουν ως τη θάλασσα. Στο νησί με τα γαλαζοπράσινα νερά, την ψιλή άμμο και τα κατάλευκα βότσαλα, με τους γραφικούς οικισμούς και τις ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις. Στα Λαλάρια, τις Κουκουναριές, τον Ξάνεμο, τη Μπανάνα θα χαρείτε τη δροσερή θάλασσα και το βράδυ θα περιηγηθείτε στο Μπούρτζι, στο σπίτι του Παπαδιαμάντη που λειτουργεί ως Μουσείο, στη μεσαιωνική πόλη της Σκιάθου. Απαραίτητη είναι μια επίσκεψη στη Μονή της Ευαγγελίστριας και για τους πιο τολμηρούς η ανάβαση στο παλιό κάστρο. 

Αφήνοντας τη Σκιάθο, η SEAJETS συνεχίζει το ταξίδι προς Σκόπελο, το νησί με τα κατάφυτα, σαγηνευτικά τοπία, τα σμαραγδένια ακρογιάλια, την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, το ατέλειο παρθένο πευκόδασος. Η Σκόπελος, η Γλώσσα και ο Αγνώντας αποτελούν τα τρία βασικά λιμάνια του νησιού κι από εκεί οι επισκέπτες προωθούνται στο εσωτερικό και γνωρίζουν την πλούσια γαστρονομία και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Δεν είναι τυχαίο που το νησί αυτό επέλεξαν οι παραγωγοί του Hollywood για την ταινία Mamma Mia, με την ανεπανάληπτη Μέριλ Στριπ, τοποθετώντας έτσι τη Σκόπελο στον χάρτη με τα πιο ενδιαφέροντα νησιά του κόσμου. 

Αν η Σκιάθος και η Σκόπελος υπόσχονται μέρες και νύχτες με δυνατές συγκινήσεις, η Αλόννησος, είναι το νησί της γαλήνης και της ξεκούρασης, γι΄αυτό και συγκεντρώνει αρκετές οικογένειες και ζευγάρια. Γαλαζοπράσινα νερά, παραλίες χωρίς φασαρία, πλούσια βλάστηση και το μοναδικό Θαλάσσιο Πάρκο με τις παιχνιδιάρες φώκιες, είναι τα ατού του νησιού, που από πέρσι φιλοξενεί το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα υποβρύχιο Μουσείο, όπου όσοι καταδυθούν θα δουν από κοντά ναυάγια προϊστορικών χρόνων. Εμπιστευτείτε τη SEAJETS για τη διαδρομή ως την Αλόννησο και εγγράψτε το φετινό, ως Αξέχαστο Καλοκαίρι. 

Στο βόρειο Αιγαίο, η Λήμνος το πανέμορφο ηφαιστειογενές νησί με την πλούσια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, αποτελεί αγαπημένο προορισμό ήρεμων διακοπών και επαφής με τη φύση. Μοναδικά τοπία με ηφαιστειογενή πετρώματα, καμπυλόγραμμοι κατάφυτοι λόφοι, εκτεταμένες πεδινές εκτάσεις και τεράστιες αμμοθίνες. Αλλά η Λήμνος δεν είναι μόνο στεριά, είναι επίσης ατέλειωτες παραλίες με ήρεμη θάλασσα, δροσερή για βουτιές τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Κι ακόμη, το νησί φημίζεται για τους αρχαιολογικούς χώρους, τα κάστρα, τους παραδοσιακούς οικισμούς, αλλά και μια από τις πιο ιδιαίτερες κουζίνες του Αιγαίου. Η SEAJETS υπόσχεται ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη ως την Μύρινα, την πρωτεύουσα της Λήμνου.

Και το ταξίδι στο βορειοανατολικό Αιγαίο, συνεχίζεται ως τη Λέσβο, το νησί των γεωλογικών μνημείων, του αξεπέραστου φυσικού κάλλους, της σπάνιας οικογικής αξίας, του ούζου και της σαρδέλας. Στη Μυτιλήνη, στη Μόλυβο, στην Αγία Παρασκευή, στο Πλωμάρι, στην Αγιάσσο, στο Μανταμάδο, στην Καλλονή, σε άλλα μικρότερα χωριά και κωμοπόλεις, θα χαρείτε παραλίες με γαλανά νερά, γραφικά ταβερνάκια, αρχοντικά σπίτια, φιλόξενους ανθρώπους. Απαραίτητη είναι η επίσκεψη στο απολιθωμένο δάσος, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στα μοναστήρια του νησιού, ενώ οι φυσιολάτρεις θα αποζημιωθούν με το Birdwatching, το οποίο προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. 

Με τη SEAJETS μπορείτε να ταξιδέψετε και αυτό το καλοκαίρι γρήγορα και άνετα στα αγαπημένα σας νησιά.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 7.00  από Θεσσαλονίκη προς:
Σκιάθο σε 3.10 '
Σκόπελο σε 3.55’
Αλόννησο σε 4.15’

Και από την Τρίτη 4 Ιουλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7.00 από Θεσσαλονίκη προς
Λήμνο σε 4.10’&
Λέσβο σε 7.10’

Η SEAJETS εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com
210 710 7 710
Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Image
Image

 

Image
Image