Skip to main content

Η συζήτηση του υπουργού με τραπεζίτη και πρώην πρόεδρο στη Θεσσαλονίκη

Η μικρή παρέα το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, έτρωγε σε εστιατόριο κεντρικού πεζόδρομου.

Ως γνωστόν η Θεσσαλονίκη την περίοδο της Διεθνούς Εκθέσεως είναι πόλη κατάλληλη για επαφές, που συχνά είναι ταυτόχρονα ουσιαστικές και χαλαρές.

Ειδικά το πρώτο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ, όταν σχεδόν όλοι οι κυβερνητικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες ανεβαίνουν για τα εγκαίνια, είναι ευνοϊκό για συναντήσεις.

Για παράδειγμα, η μικρή παρέα που το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, έτρωγε σε εστιατόριο κεντρικού πεζόδρομου.

Ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και μαζί του δύο γνωστοί Θεσσαλονικείς, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν πολιτογραφηθεί... Αθηναίοι λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Ο λόγος για τον τραπεζίτη και πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ Χριστόδουλο Αντωνιάδη και τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο του λιμανιού Στέλιο Αγγελούδη. Το... μάτι που τους πήρε δεν είχε τόσο καλό... αφτί για να ακούσει τι έλεγαν, αλλά διαβεβαιώνει ότι και οι τρεις ήταν χαμογελαστοί και απορροφημένοι από τη συζήτηση.