Skip to main content

Η WATT+VOLT σε καλεί να ανακαλύψεις τα όρια του σπιτιού σου

Το νέο τηλεοπτικό σποτ παρακινεί τους καταναλωτές να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού τους, ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες ενέργειας

Η WATT+VOLT φαντάζεται περισσότερα και το κάνει πράξη, δημιουργώντας μία ξεχωριστή και μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια, με επικοινωνιακό όχημα τη φράση «Ανακάλυψε πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις…στο ίδιο σου το σπίτι».

Το νέο τηλεοπτικό της WATT+VOLT παρακινεί τους καταναλωτές να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού τους και να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες της ενέργειας που παρέχει η εταιρεία, προκειμένου να κάνουν τον ξεχωριστό κόσμο του σπιτιού τους πιο άνετο, λειτουργικό και ασφαλή. Η παρουσίαση αυτή εστιάζει σε καθημερινές εμπειρίες μέσα στο σπίτι, που η WATT+VOLT κάνει πιο εύκολες με τη βοήθεια «έξυπνων» συσκευών της υπηρεσίας smartwatt.

Για τη WATT+VOLT η «ενέργεια» έχει πολύπλευρη σημασία, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο, αλλά περιλαμβάνει μία πληθώρα από πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες smart home που καλύπτουν όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή, στοχεύοντας πάντα στη μέγιστη ικανοποίησή του. Για αυτό το λόγο, η WATT+VOLT αποτελεί τον καινοτόμο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας, χάρη στην τεχνολογικά προηγμένη δραστηριότητά της, αλλά και τις «έξυπνες» υπηρεσίες IoT (Internet of Things) που προσφέρει στους καταναλωτές με στόχο να πετυχαίνουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση εξοικονομώντας παράλληλα πόρους.

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, το 2016 αποτέλεσε την πρώτη ελληνική ιδιωτική επιχείρηση που συμμετείχε στο European Energy Exchange (ΕΕΧ), το μεγαλύτερο Ενεργειακό Χρηματιστήριο της Ευρώπης, καθώς επίσης και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά. Παράλληλα, είναι επίσης μέλος της Joint Allocation Office (JAO) και του Συντονιστικού Γραφείου Δημοπρασιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEE CAO).

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IOT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της και με απώτερο σκοπό να έρθει πιο «κοντά» στο  καταναλωτικό της κοινό δίνοντας έμφαση στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, η WATT+VOLT αναπτύσσει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ήδη αναπτύξει 22 καταστήματα και επίσημους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.