Skip to main content

Ioniki… η Vegan πλευρά της γευστικής διατροφής - Οι δύο νέες προτάσεις

Η Ioniki προσφέρει δύο νέες μοναδικές Vegan προτάσεις - Την Vegan Σφολιάτα με Τυρί & την Vegan Σφολιάτα με Λουκάνικο χωρίς κρέας.

Η τελευταία παγκόσμια τάση στη διατροφή είναι η Vegan και η Ioniki ανταποκρίνεται άμεσα προσφέροντας 2 νέες μοναδικές Vegan προτάσεις.

Την Vegan Σφολιάτα με Τυρί & την Vegan Σφολιάτα με Λουκάνικο χωρίς κρέας.

Η Vegan Σφολιάτα με Τυρί χαρακτηρίζεται για το εκλεκτό φύλλο με την μοναδική υφή και το Φυτικό Τυρί λευκού χρώματος που προσομοιάζει το χρώμα της Φέτας και μπερδεύει ακόμα και τους γευσιγνώστες, ενώ η χρήση λαδιού Καρύδας απογειώνει τη γεύση. Η vegan επιλογή που δεν κάνει καμία υποχώρηση στη γεύση.

Από την άλλη πλευρά η Vegan Σφολιάτα με Λουκάνικο έρχεται να συναρπάσει με το υπέροχο φύλλο φτιαγμένο από τις καλύτερες Ά ύλες και επιλεγμένο φυτικό λουκάνικο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη μπιζελιού και την απουσία σόγιας! Το φυτικό λουκάνικο έχει γεύση & άρωμα Φρανκφούρτης δημιουργώντας μια μοναδική vegan επιλογή που όμοια της δεν υπάρχει!

«Είμαστε σίγουροι πως και οι 2 Vegan γεύσεις της Ioniki θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε… είναι αλήθεια vegan;», αναφέρει η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο:
2310 788120 ή στο info@ioniki.com