Skip to main content

Ioniki: Νέα μοναδική σειρά προϊόντων Ready2Go

Είναι Contactless, διατηρούνται στο ψυγείο, είναι Microwavable σε μόλις 2’ ενώ η αναθέρμανσή τους σε φούρνο χρειάζεται μόλις 8’

Μία νέα μοναδική σειρά προϊόντων που θα σας λύσει για πάντα το... πρόβλημα «ακόμη δεν ψήθηκαν οι πίτες;» παρουσιάζει η Ioniki, που «λατρεύει τις έξυπνες και εύχρηστες λύσεις».

Όπως αναφέρει η Ioniki, τα νέα προϊόντα αναθέρμανσης έχουν ειδικά σχεδιασμένη για τρόφιμα συσκευασία, που επιτρέπει την προετοιμασία τους χωρίς την αφαίρεσή της. Είναι Contactless, διατηρούνται στο ψυγείο, είναι Microwavable σε μόλις 2’ ενώ η αναθέρμανσή τους σε φούρνο χρειάζεται μόλις 8’! «Σε περίπτωση όμως που δεν θέλετε να προγραμματίζεται το ψήσιμο τους, μπορείτε να τα αφήσετε για 90’ στον θερμοθάλαμο, και voilà!», επισημαίνεται.

Σύμφωνα με την εταιρεία, φλογέρα με Γραβιέρα Κρήτης, Φλογέρα με κρέμα Τυριών, Φλογέρα με Πραλίνα , Χωριάτικη Πίτα Σπανάκι & Φέτα Π.Ο.Π. και Χωριάτικη Πίτα με Φέτα Π.Ο.Π., είναι τα νέα προϊόντα της Ioniki Ready2Go και είναι εδώ για να αποκτήσουν το μονοπώλιο σου με γεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις περιστάσεις.

Τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο:
2310 788120 ή στο info@ioniki.com