Skip to main content

Τη Δευτέρα ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων ο Πατούλης

Τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αθηναίων ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον δήμο Αθηναίων θα ανακοινώσει, σύμφωνα με το parapolitika.gr, τη Δευτέρα ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να καταθέσει υποψηφιότητα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος ίδρυσε πριν από έξι μήνες τον όμιλο «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρίσματα των κομμάτων, αλλά «η στήριξη των πολιτών». Διευκρίνισε ωστόσο ότι «όταν υπάρχουν κομματικοί σχηματισμοί που μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια, είναι αποδεκτοί και μεγάλη μας τιμή».

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «η Αθήνα δεν είναι αυτή που μας ταιριάζει» για να προσθέσει ότι το brand name της πρωτεύουσας θα φέρει πλούτο μέσω του τουρισμού.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis ζητώντας να πέσει άπλετο φως και να τιμωρηθούν όσοι κριθούν ένοχοι. Όπως είπε, είναι γνωστό σε όλους ότι τα εκπαιδευτικά συνέδρια γίνονται με χρηματοδότηση φαρμακευτικών εταιρειών και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν φαινόμενα καθοδηγούμενης συνταγογράφησης.

Σημειώνεται ότι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, στην κοπή της πίτας του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα, πρωτεύουσα ξανά», σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.