Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΥΒΡΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΤΑ ΖΕΡΒΑ: «ΜΕ ΜΙΣΕΙ, ΑΚΥΡΩΣΕ Ο,ΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ»

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του διαδόχου του υποστηρίζοντας ότι έχει κόμπλεξ απέναντί του.

Σκληρή επίθεση στον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο προκατοχός του, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στο podcast «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Με τρώει μια στεναχώρια. Αυτός ο μ***** ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει, την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους, τα ακύρωσε όλα», δήλωσε αρχικά ο κ Μπουτάρης για να συμπληρώσει:

«Με μισεί, έχει κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος. Χαρακτήρισε την πολιτική που είχαμε ως διοίκηση για τον τουρισμό ευκαιριακή και περιστασιακή και κατάργησε την υπηρεσία τουρισμού που φτιάξαμε με κόπο. Με 11% που πήρε, τι δήμαρχος να βγει; Από σπόντα βγήκε. Δε βαριέσαι. Στο τέλος φέρνουν τον λογαριασμό».

Ακόμη, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «γουστάρει πολύ» τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ παράλληλα μίλησε με θερμά λόγια και για τον Αλέξη Τσίπρα υπογραμμίζοντας πως τον έχει σε εκτίμηση καθώς «είναι αρχηγός και ξέρει τι θέλει».

Αναλυτικά παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης:

-Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης: «Αυτός ο μ*****ς ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε. Με μισεί».

-Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κοίταξε, τον γουστάρω πολύ. Τον γουστάρω πολύ γιατί ήταν έτοιμος. Δηλαδή όλα τα αλλά είναι λόγια. Αυτό που έκανε με τον Πιερρακάκη πρέπει να αλλάξει τη χώρα. Σε δύο χρόνια θα λειτουργούμε διαφορετικά. Θαυμάζω και την αντοχή του ρε. Είναι απίστευτο δηλαδή. Εάν ξεκαθαρίσει και κάτι πολιτικούς άλλα ντ’ άλλων που έχει μέσα… Ε, εν τέλει νομίζω το συν-πλην βγαίνει συν».

-Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Εγώ τον εκτιμώ τον Τσίπρα. Τον γνώρισα και προσωπικά… άσχετα αν είναι killer… ξέρει τι θέλει. Θέλει να είναι αρχηγός και μπορεί και τα καταφέρνει μια χαρά. Για την αριστερά και τη δεξιά – Εγώ είμαι κατ’ εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε ''μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς''. Παιδιά και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω… τα καλά πράγματα».

-Για το πολιτικό σύστημα: «Όταν έχεις 500.000 Έλληνες που ψηφίζουν το Βελόπουλο… κι άλλους τόσους που ψηφίζουν τον, τον… πώς τον είπαμε τον άλλο τον μπαγλαμά, τον Γιάννη το Βαρουφάκη. Τι περιμένεις, τι χώρα είναι αυτή δηλαδή; Από το ΣΥΡΙΖΑ ποιοι είναι αυτοί που είναι πραγματικά πατριώτες και θέλουνε, σκέφτονται την Ελλάδα και όχι τον κώλο τους;».

-Για το δίπολο αριστεράς-δεξιάς: «Εγώ είμαι κατ' εξοχήν προοδευτικός. Μου λένε "μια είσαι με τους δεξιούς, μια είσαι με τους αριστερούς". Παιδιά και οι δύο λένε καλά πράγματα. Αλλά και οι δύο λένε κακά πράγματα. Εγώ παίρνω... τα καλά πράγματα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ