Skip to main content

Καραγιάννης: Η νεολαία ψήφισε ΝΔ και Μητσοτάκη για να πάει η χώρα μπροστά

«Η ελληνική νεολαία ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να προχωρήσει η χώρα μπροστά για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Στη νεολαία που πίστεψε και ψήφισε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στην ομιλία του στην Περαία σε καφέ της περιοχής που έσφυζε από νεολαίους, ο πρώην υπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης. 

«Η ελληνική νεολαία ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να προχωρήσει η χώρα μπροστά για μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας ειδικά για την Περαία είπε ότι δεν είναι «εκείνη των μαθητικών μας χρόνων, η περιοχή έχει αλλάξει» και τόνισε ότι πλέον «η Περαία έχει πολύ μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης». 

«Σας είπε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής για την προσπάθεια που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για να δώσει ώθηση σε αυτόν τον τόπο. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για τη μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας η μάχη των επόμενων ημερών και σε αυτήν την μάχη δεν πρέπει να λείπει κανείς», είπε ο κ. Καραγιάννης. 

Αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης και στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «μας έκανε περήφανους όταν μίλησε στο Κογκρέσο, μας έκανε περήφανους όταν σε μια υβριδική απειλή στον Έβρο είπε όχι, όπως μας έκανε περήφανους στις μεγάλες δυσκολίες όλων των κρίσεων που αντιμετωπίσαμε και η χώρα προχώρησε μπροστά με ανάπτυξη, με αύξηση μισθών» και πρόσθεσε ότι «σε αυτή την μάχη πρέπει να είμαστε όλη εδώ».