Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ PFIZER: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ

«Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, καθώς κάνει το εμβόλιο της προόδου», σχολίασε ο βουλευτής, αναφερόμενος στα εγκαίνια της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

εγκαίνια του κέντρου ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη σχολίασε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, δηλώνοντας «υπερήφανος και χαρούμενος για το γεγονός πως συνέβαλα και εγώ, ως υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για τα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης στην άφιξη μιας μεγάλης επένδυσης στη Θεσσαλονίκη, όπως αυτή του κολοσσού της Pfizer».

«Πρόκειται για μια επένδυση η οποία θα αυξήσει κατά περισσότερο από 650 εκ. ευρώ το ΑΕΠ της πόλης, προσφέροντας στη Θεσσαλονίκη περισσότερες από 1.100 θέσεις εργασίας», επεσήμανε ο βουλευτής.

«Ο στόχος που έχουμε θέσει ως κυβέρνηση για την ανάδειξη και καταξίωση της Θεσσαλονίκης ως κέντρου καινοτομίας και εξωστρέφειας επιτυγχάνεται μέσα από συγκεκριμένες, μεθοδευμένες παρεμβάσεις που καθιστούν το επιχειρηματικό περιβάλλον της Βόρειας Ελλάδας φιλικό για κάθε επενδυτή», σχολίασε επίσης και κατέληξε πως «η Ελλάδα αλλάζει! Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, καθώς κάνει το “εμβόλιο” της προόδου και μετασχηματίζεται σε κορυφαίο σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ν.Α. Ευρώπης».  




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ