Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) παρέστη στις εκδηλώσει στην Επανομή και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μακεδονομάχου Γρηγόρη Δημόπουλου.

Στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου για να τιμήσει την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο κ. Καράογλου παρακολούθησε τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Επανομής και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Μακεδονομάχου Γρηγόρη Δημόπουλου.Στο μήνυμά του για την ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα ο υφυπουργός ανέφερε:

«Δόξα και τιμή στους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα!

Με σεβασμό στην ιστορία και τη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για να αναπνέουμε σήμερα τον αέρα της ελευθερίας, αποτίουμε φόρο τιμής στους χιλιάδες που υπηρέτησαν τα ιδανικά της πατρίδας.

Ο Παύλος Μελάς, ο Καπετάν Άγρας, ο Καπετάν Κώττας, ο Αντώνης Μίγκας, ο Γρηγόρης Δημόπουλος και όλοι οι Μακεδονομάχοι που διαφύλαξαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, υπήρξαν φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς πατριωτισμού.

Η στάση ζωής τους εμπνέει και λειτουργεί ως οδοδείκτης για τις επόμενες γενιές».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ