Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020
x

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΣΕΡΧΙΟ ΚΟΚΕ!

Ο ανακριτής δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον βετεράνο παίκτη του Άρη που θα παραμείνει έγκλειστος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Σέρχιο Κόκε καθώς ο ανακριτής για την υπόθεση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών που έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Άρη.

Μάλιστα για την υπόθεση του Ισπανού πρώην παίκτη δεν ορίστηκε και χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει έγκλειστος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 36χρονος πλέον Κόκε κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας και εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών. Μεταξύ των κρατουμένων είναι και ο αδερφός του  αλλά και πέντε ακόμα άτομα.

Ο πρώην άσος των «κιτρινόμαυρων» συνελήφθη την περασμένη Τρίτη έπειτα από γιγαντιαία επιχείρηση (με την κωδική ονομασία Maskoke) της αστυνομίας, που εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα. Η επιχείρηση έγινε ταυτόχρονα σε έντεκα διαφορετικά σημεία με τη συμμετοχή 150 ανδρών, και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 20 μελών της σπείρας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ