Skip to main content

Το βίντεο από τη σύλληψη του Κόκε για εμπόριο ναρκωτικών

Ο Kόκε φέρεται να συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του, στην Εστεπόνα στην επιχείρηση με κωδικό «Maskoke».

Το βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης για την εξιχνίαση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών, εγκέφαλος της οποίας θεωρείται και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Σέρχιο Κοντρέρας Πάρδο «Κόκε» κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε σε τρεις πόλεις και συγκεκριμένα σε Σεβίλη, Μάλαγα και Γρανάδα ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ισπανική αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι 20.

Το ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (EFE) αναφέρει ότι ο Σέρχιο Κόκε συνελήφθη σε μία επιχείρηση κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τόνο χασίς και πολλά όπλα.

Ο Kόκε φέρεται να συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του, στην Εστεπόνα. Στην επιχείρηση με κωδικό «Maskoke», που έγινε παράλληλα σε έντεκα διαφορετικά σημεία, συμμετείχαν 150 άνδρες της αστυνομίας.

Ο Σέρχιο Κόκε αγωνίστηκε στον Άρη από το 2006 έως το 2011 με 138 συμμετοχές και 30 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τις Μάλαγα, Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.