Skip to main content

Κινητικότητα από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Τάσο Βαβούσκο

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνεχείς επαφές με φορείς από τον Τάσο Βαβούσκο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό Ταχιάου

Έντονη κινητικότητα, με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνεχείς επαφές με φορείς, εμφανίζει το τελευταίο διάστημα ο Τάσος Βαβούσκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα».

Συγκεκριμένα, στις 12 Απριλίου συναντήθηκε στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο, επικεφαλής του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, με τον οποίο συζήτησε το θέμα του θρησκευτικού Τουρισμού και υπήρξε ταύτιση απόψεων για τη δυνατότητα συνεργασίας της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Δήμο Θεσσαλονίκης στον τομέα αυτόν.

Την επόμενη μέρα συμμετείχε στην εκδήλωση του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα» στον κινηματογράφο «Ολύμπιον», για την παρουσίαση των Υποψηφίων Συμβούλων της Α΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Την ίδια μέρα έλαβε μέρος στην εκδήλωση «Εκκλησιαστική Διπλωματία και Οικονομία», που διοργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος στο πλαίσιο του 30ού Money Show με συντονιστή το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου μετέχει.

Την Κυριακή 14 Απριλίου συμμετείχε στη φιλική συνάντηση ΔΗΜΤΟ Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας που έγινε στο εστιατόριο του «NOESIS», ενώ χθες έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση «1979-2019 40 χρόνια Ευρωεκλογές, 40 χρόνια η Ελλάδα στην Ε.Ε.», που διοργανώθηκε στο Mediterranean Palace Hotel.